Trabzonsporlu taraftarlardan ezeli rakiplere 'tabut'lu gönderme

Şampiyonluk kutlamalarına erken başlayan Trabzonspor taraftarının Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın isimlerinin yazılı olduğu tabutları denize atması rakip takımlara gönül verenleri kızdırdı.

Trabzonsporlu taraftarlardan ezeli rakiplere 'tabut'lu gönderme
Trabzonsporlu taraftarlardan ezeli rakiplere 'tabut'lu gönderme
GİRİŞ 30.04.2022 17:34 GÜNCELLEME 30.04.2022 18:02
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Antalyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak Trabzonspor'da şampiyonluk kutlamaları erken başladı. Bordo-mavili taraftarların tabutlu kutlaması sosyal medyada gündem oldu.

TABUTLARI DENİZE ATTILAR

Trabzonspor taraftarı, üzerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın isimlerinin olduğu tabutları denize attı.



Bu anlar sosyal medyada büyük ses getirirken rakip takım taraftarlarının tepkisini çekti.



Bordo-mavili renklere gönül veren bazı taraftarlar ise yaptıkları yorumlarda "Sizlere hakkımızı helal ettik ve gömdük" diyerek, 3 büyüklere göndermede bulundu.

YORUMLAR 45
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok böyle şeylere.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır kutlamaya kutlamaya unutmuşlar nasıl kutlanacağını elinize yüzünüze bulaştırmışsınız 3 büyüklerden biri iyi olsaydı görürdüm sizi. Fazla değil Fenerbahçe td değişikliğini 2-3 hafta önce yapsaydı bi 40 yıl daha beklerdiniz şampiyon olmayı. Sizin bu şampiyonluğunuz şaibedir siz kendinizi avutun.
    Cevapla
  • Sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    38 yıl sonra bu tabutları denize atanlar demekki 38 yıl boyunca hep kendi tabutlarını denize atmışlar öfkeden kudurup kendi kendini yemişler demekki
    Cevapla
  • Bucaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense ülke olarak kendi kendimize, sağa sola sataşmadan, tadını çıkarmayı bilmiyoruz. Şimdi senin yaptığını yarın biri sana yapacak. Git kendi başarınla mutlu ol. Bunu bile beceremiyoruz.
    Cevapla
  • Gs'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'un şampiyonluğunu tebrik etmek için telefonuma Trabzon surlarına asılı Türk bayrağı ile Trabzonspor bayrağını indirdim..Bu haberi görünce hem üzüldüm hemde şaşırdım. Denizi kirletmenin ve üç büyük kulübü bu şekilde nahoş gündeme getirmenin ne alemi var.Yinede bu işgüzarlığı Teabzonspor taraftarınamal etmiyorum.Birazdan "durum"umda tebriği yapacağım inşaallah...Tebrikler Trabzonspor.Hayırlı olsun..
    Cevapla
  • Tebrikler 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin yeni fenerbahçesi, trabsızspor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle