Trabzon’da 30 bin TL'ye maç bileti! Polis harekete geçti

Süper Lig'de Trabzonspor’un cumartesi günü seyircisi önünde Fraport TAV Antalyaspor'dan 1 puan alması halinde şampiyonluğu ilan etmeye hazırlandığı maç öncesi biletler karaborsada 30 bin TL’yi bulan fiyatta satışa çıkarıldı.

Trabzon’da 30 bin TL'ye maç bileti! Polis harekete geçti
Trabzon’da 30 bin TL'ye maç bileti! Polis harekete geçti
GİRİŞ 28.04.2022 13:06 GÜNCELLEME 28.04.2022 13:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek Trabzonspor’da maçın biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenirken, bilet bulamayan taraftarlar hayal kırıklığı yaşadı.

Karşılaşmadan 1 puanla ayrılması halinde şampiyonluğu ilan edecek bordo mavili takımın 30 Nisan Cumartesi günü oynayacağı maçın biletleri karaborsada satılmaya başlandı.

30 BİN TL'YE MAÇ BİLETİ

Kombine kartı olmayan ve takımlarının maçını izlemek için yurt dışından gelecek kişileri hedef alan bazı fırsatçılar, 500 TL'den satılan kale arkası biletine 5 bin TL, 5 bin TL olan VIP Platinum biletlerine ise 30 bin TL istiyor. Sosyal medyada karaborsa bilet satıcılarına karşı ihbarlar üzerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri harekete geçti.

Trabzonspor Kulübü daha önceki karşılaşmalarda maç biletlerini karaborsada satan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Lazover 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ilinin ilcesinin ekmegini yiyip suyunu icip havasini soluyup kendinden olmayan takımları neden tutarlar anlamis değilim. Öte yandan çalınan şampiyonluklarımızı ne derseniz deyin biliyoruz. 2011 senaryosu bu sefer işlemedi ve şampiyon olduk. Bunun bir tesadüf olmadigini ileri senelerde göreceksiniz. Siz şimdeliden 3-5 teknik direktor kapida hazir edin. Uy aha!!!
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    trabzonluysan laz değilsin eğer lazsan trabzonlu değilsin demekki sende kendi ilinin takımını tutmuyorsun
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    30 değil 50 olsa değer 40 senede bir sonuçta bir daha federasyon mhk böyle kıyak yapmaz tadını çıkarsınlar şampiyonluk bedavadan biletler bedava olmaz
    Cevapla
  • Topçu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet adlı hasetkar, sindirimsiz. Çatlarsın hasedinden.Sen en iyisi O kupayı aldıktan sonra şöyle bir hafta narkoz tedavisi ol.Issız haberden uzak yerde yaşa.Emin ol ki gitme .....durumun olabilir bu halinle
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kaybedeniz elinizde patlar muhahhahaha
    Cevapla
  • husocame 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis ne yapacak acaba?. 30.000 tl çok kardeşim bize komisyon verin oradan mı diyecek.? Bi kısmınıda bize ödeyin fiyatı düşerlim mi diyecek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle