Trabzonspor'da Kuzey’in Yeni Kralı Cornelius

Sörloth’un ardından Trabzonsporlu taraftarların ‘Kuzey’in Yeni Kralı’ diye seslendiği Andreas Cornelius, gözünü gol krallığına dikti.

Trabzonspor'da Kuzey’in Yeni Kralı Cornelius
Trabzonspor'da Kuzey’in Yeni Kralı Cornelius
GİRİŞ 24.04.2022 10:07 GÜNCELLEME 24.04.2022 10:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Danimarkalı yıldız Andreas Cornelius, 5 günde çıktığı 2 kritik maçta da golünü attı. Önce Türkiye Kupası’ndaki 1-0’lık Kayserispor mücadelesinde rakip fileleri havalandıran Cornelius, dünde zorlu Adana deplasmanında 12. dakikada sahneye çıktı. Visca’nın müthiş ortasında şık bir kafa vuruşuyla ağları sarsan Cornelius, aynı zamanda Djaniny’nin golünde müthiş bir pas verdi.

Verdiği her röportajda “Hem şampiyonluğu hem de gol krallığını istiyorum” diyen 29 yaşındaki santrfor, Süper Lig’de 14 gole ulaştı. Krallık yarışında zirvede 15 gollü ElKaabi (Hatayspor) ve Umut Bozok (Kasımpaşa) var.

Galibiyet sonrası konuşan Cornelius, "Şampiyonluk için 1 puan kaldı. Çok mutluyuz" dedi. Yıldız forvet, bebeğinin bu sezon kendisine uğur getirdiğinin hatırlatılması üzerine, "O zaman gelecek sezon için de 1 tane daha yapabiliriz" cevabını verdi.

YORUMLAR 13
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa komedyen sensin baksana şu yorumuna. Trabzonu o kadar kollamalarına rağmen hala mağduru oynamaya çalışıyorsunuz. Büyük bir tokat inecek gelecek yıl trabzona yine 40 sene beklersiniz şampiyonluk için.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı karı cornelius neden kullanmıyor? Gol krallığını hakediyor
    Cevapla
  • sinants61 2 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporumun tek rakibi kendisidir bu kadroyla
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts helal olsun vallahi haketti
    Cevapla
  • TUSEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Soda iç soda gunek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle