Trabzonspor'un sakatlık belası! Yok böyle şanssızlık

Önce Edgar'ın çapraz bağları koptu, ardırdan Vitor Hugo'nun ayağı çatladı, son olarak da Ahmetcan Kaplan U19 Milli Takımı’nda bileğinden sakatlandı.

Trabzonspor'un sakatlık belası! Yok böyle şanssızlık
Trabzonspor'un sakatlık belası! Yok böyle şanssızlık
GİRİŞ 28.03.2022 13:11 GÜNCELLEME 28.03.2022 13:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un defanstaki şanssızlığı bir türlü bitmiyor... Yıllar sonra ideal stoper ikilisini bulan Bordo-Mavililer’de, ilk fire Edgar IE olmuştu. 21 Aralık’taki Altay maçında çapraz bağları kopan ve sezonu kapatmasının ardından yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesi feshedilen Portekizli futbolcuya veda edilirken, Vitor Hugo’nun 1 Mart’taki Antalyaspor maçında ayağı çatladı. Tecrübeli oyuncunun tedavisi hızlı ilerlese de, maç oynayacak duruma gelmesi biraz daha zaman alacak. Son olarak Ahmetcan Kaplan nazara geldi. Trabzonspor’un altyapısının son harikası olarak gösterilen 19 yaşındaki stoper, Edgar ve Hugo’nun yokluğunda savunmaya ilaç olmuştu..

İlk MR’da sorun yok ama...

Ancak o da, U19 Milli Takımı’nda sakatlandı. İsrail maçında bileği dönen Ahmetcan’ın ilk MR’ı çekildi. Ayağında kırık yok, bileğindeki bağlarda da çok ciddi bir problem olmadığı öğrenildi. Fakat ödem nedeniyle yeniden MR’a girecek ve kesin durumu bu kontrolde netleşecek. Tedavisine Trabzon’da devam edilecek olan Ahmetcan’ın, Beşiktaş derbisini kaçırma ihtimali bulunuyor. 

2 stoper kaldı

Edgar ve Hugo sonrası defans hattının yeni lideri Denswil olurken, son maçlarda Ahmetcan gösterdiği performansla formayı kapmıştı. Genç oyuncu 3 Nisan’daki Beşiktaş maçına yetişmezse, stoperde Hüseyin Türkmen’in oynaması bekleniyor. Bir diğer aday ise devre arasında geleceğe yatırım olarak Bursaspor’dan transfer edilen 18 yaşındaki Taha Altıkardeş. (Fanatik)

YORUMLAR 7
  • Tuncay 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir sezon içinde bu kadar önemli futbolcular sakatlanır mı.Hamsik sakatlandı Abdülkadir Ömür sakatlandı Dorukhan Sakatlandı Bakasetas Sakatlandı Nwakaeme Sakatlandı Egdar Sakatlandı Gervinho Sakatlandı Vitor Hugo Sakatlandı Ahmetcan Kaplan Sakatlandı.Bruno Peres Sakatlandı.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk milli takımda sakatlandı boş yapmayın burda.savasan takımlar anca şampiyon olabilir bu savaşta kaçınılmaz şey sakatliklardir
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Trabzonspor'daki ekibin sağlık ekibi olduğundan emin misiniz.Bu kaçıncı sakatlık oldu.
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter Artık sağlık heyetini şutlayın.
    Cevapla
  • Tarık7 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Başkan artık bu sağlık ekibini ne zaman göndereceksin.Bu sağlık ekibini göndermek için daha kaç tane önemli futbolcumuzun sakatlanması gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle