Trabzonspor'da Dorukhan Toköz fırtınası

Dorukhan Toköz, Trabzonspor'da adeta yeniden doğdu. Dorukhan, sağ bek ve orta sahada görev alıp Abdullah Avcı'nın jokeri oldu. Başarılı oyuncu, yükselen formuyla yeniden Milli Takım'ın kapısını zorlamaya başladı.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz fırtınası
Trabzonspor'da Dorukhan Toköz fırtınası
GİRİŞ 16.03.2022 14:23 GÜNCELLEME 16.03.2022 14:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Açık ara farkla şampiyonluğa koşan Trabzonspor 'da bu sezon birçok yıldız ön plana çıktı. Hücum hattındaki Cornelius, Nwakaeme, Djaniny, Visca, onlara orta sahadan destek veren Abdülkadir ve Bakasetas skora yaptıkları katkılarla göz kamaştırdı. Bu isimlerin dışında bir oyuncu daha performansıyla dikkatleri üzerine çekti: Dorukhan Toköz... Sezon başında Beşiktaş 'tan bedelsiz olarak kadroya katılan 25 yaşındaki futbolcu, sakatlığı nedeniyle ligin ilk haftalarını kaçırdı. Dorukhan, 9. haftadaki Fenerbahçe maçından itibaren oynamaya başladı. Başarılı oyuncu, bu karşılaşmanın ardından ligde peş peşe 17 maçta da görev aldı.

Kuntz'tan yakın takip

Yıldız futbolcu, sağ bek ve orta sahada oynayarak bir anlamda Abdullah Avcı'nın jokeri oldu. 1 gol, 1 asistle yıldızlaştığı Alanya mücadelesi sonrası sakatlık yaşayan Dorukhan, Göztepe maçıyla birlikte harika bir dönüş yaptı. İkinci 45'te oyuna giren 25 yaşındaki futbolcu galibiyetin mimarlarından biri oldu. Başarılı oyuncu, son dönemdeki performansıyla yeniden Milli Takım'ın kapısını zorlamaya da başladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yakından takip ettiği Dorukhan'ı Portekiz maçının kadrosuna almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Avrupa'dan ilgi var

Dorukhan Toköz'ün hayali futbol hayatını Avrupa'da sürdürmek. Başarılı oyuncu, birçok kulübün radarına girse de yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle bu hayalini gerçekleştiremedi. Ancak Dorukhan, adeta yeniden doğduğu Trabzonspor'da bir kez daha parladı, Avrupa'dan takımların dikkatini yine çekmeyi başardı. Sezon sonunda 25 yaşındaki orta saha için Bordo-Mavililer'in kapısı çalınabilir.

YORUMLAR 3
  • maho 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon u bırakıp fenere gidenleri görüyoruz 1 sene sonra futbolu bırakıyorlar
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor avrupayı bırak dünya takımı. Hiç bir yere gitme. Gidenleri görüyorsun , yok oluyorlar.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupa diye ts ye gitti şimdi avrupa diye ukraynaya gitmesin adama sahip çıkın yaw
    Cevapla