Trabzonspor Kaan Ayhan'ın peşinde!

Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın çok istediği Kaan Ayhan'ın yanı sıra Ömer Toprak için de devrede.

Trabzonspor Kaan Ayhan'ın peşinde!
Trabzonspor Kaan Ayhan'ın peşinde!
GİRİŞ 13.03.2022 11:16 GÜNCELLEME 13.03.2022 22:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk hedefini kovalayan Trabzonspor'da yönetim transferde erken hamle stratejisini gelecek dönemde de sürdürme planları içinde. Bu sezon öncesi ve ocak ayında istediği isimleri kadrosuna geç kalmadan katan ve aldığı nokta atışı oyunculardan büyük fayda sağlayan bordo-mavililer, yeni sezon için çalışmaları şimdiden başlattı. Teknik direktör Abdullah Avcı ve scout ekibiyle birlikte koordineli bir operasyon yürüten yönetimin listesinde şu an iki futbolcu bulunuyor: Kaan Ayhan ve Ömer Toprak.

ABDULLAH AVCI'NIN KAAN AYHAN ISRARI

Gelecek sezon ilk 11'de 4 yerli oynatma zorunluluğunu hesaba katarak planlarını bunun üzerine yapan teknik direktör Abdullah Avcı'nın stoperde önceliğin yine Kaan Ayhan'a verilmesini istediği öğrenildi. Ara transfer döneminde de Karadeniz kulübünün gündemine gelen 27 yaşındaki stoperi, kulübü Sassuolo bırakmamıştı. Opsiyonlu kiralama formülüyle en son 5.5 milyon Euro teklif edilmesine rağmen İtalyanlar, milli futbolcu için 8 milyon Euro talebinde bulunmuştu. Kulübüyle 2024'te sözleşmesi sona erecek olan Kaan Ayhan için bordo-mavililerin önümüzdeki haftalarda yeniden temaslara başlaması bekleniyor.

ÖMER TOPRAK TRABZONSPOR'A GELMEYİ ÇOK İSTİYOR

Stoperde ikinci aday ise Ömer Toprak... Kaan gibi devre arasında kulübün gündemine giren 32 yaşındaki futbolcu için Werder Bremen ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı. Sezon sonunda Alman ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Ömer ile kulüp yetkililerinin temasa geçtiği ve oyuncunun Trabzonspor'da oynamak istediğini bildirdiği kaydedildi.

YORUMLAR 2
  • bordo-mavilim 2 yıl önce Şikayet Et
    sakın ha ! sakın ha ! (ahmetcan + taha) bu takımın ve milli takımın değişmezleri olur.
    Cevapla
  • Alim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ha hoca toprak olmasın, Kaan olabilir.toprak çok pozisyon ve müdahale hatası yapıyor, sakın ha almayın her maç saatli bir bomba
    Cevapla