Trabzonspor'u yıkan haber! Kırık var...

Türkiye Kupası'nda dün Antalyaspor'u 2-0 yenerek yarı finale yükselen Trabzonspor'da sakatlanan Vitor Hugo'nun dizinde kırık tespit edildi.

Trabzonspor'u yıkan haber! Kırık var...
Trabzonspor'u yıkan haber! Kırık var...
GİRİŞ 02.03.2022 11:48 GÜNCELLEME 02.03.2022 13:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenerek yarı finale yükselen Trabzonspor'da, karşılaşmanın son anlarında sakatlanan savunma oyuncusu Vitor Hugo'nun sakatlığına ilişkin açıklama yapıldı.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, dün akşam karşılaşmanın ardından Vitor Hugo'nun MR'ının çekildiğini belirtti.

Güven, "Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sağ bacağından sakatlanan Vitor Hugo'nun çekilen MR'ında sağ tibia lateral platoda non-deplase kırık tespit edilmiş olup konservatif tedavisi planlanan oyuncumuza uzun bacak alçısı uygulanmıştır." ifadesini kullandı.

Trabzonspor savunmasında Edgar'ın ardından Hugo'nun da sakatlanması sıkıntıya neden oldu.

Karadeniz ekibinde stoperde Denswil, Hüseyin Türkmen ve Ahmetcan Kaplan kaldı.

HUGO: AMELİYATA İHTİYACIM OLMAYACAK

Konservatif tedavi yapılması planlanan Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabından, "Sağ dizimdeki çapraz bağları incitmekten çok korktum. Bu en kötü sakatlıklardan biri. Oyuncu değişikliği istedim. Tanrıya şükür, çok dua ettikten ve MR çekildikten sonra doktor bunun bağlarla ilgili olmadığını belirledi ve bu yüzden ameliyata ihtiyacım olmayacak. Kaval kemiğimde bir çatlak var ve iyileşmek için bir süre işten izin almam gerekecek. Ama iyi ki Tanrı dualarımı duydu ve daha kötü bir şey vermemiş. Size de dualarınız için teşekkür ederim. Daha da güçlü bir şekilde geri dönmek için kendimi sonuna kadar adayacağıma söz veriyorum. Bana sevgi ve cesaret mesajları gönderen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 

AVCI'NIN STOPER SIKINTISI

Trabzonspor savunmasında ilk devrede Edgar Ie'nin ardından Vitor Hugo'nun da sakatlanması takımda sıkıntıya neden oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma sonunda, "Mevkisi olarak sıkıntılı olduğumuz bir yer. Galibiyete sevindik ama Hugo’ya üzüldük. Teknik adam olarak takıldığım şeyler olabiliyor. Basit oynamamız gereken yerde geçiş yedik, bunun da bedeli Hugo oldu" açıklamasıyla ligin son haftalarında Hugo'nun mevkisinde yaşayacağı sıkıntıyı ifade etmişti.

Trabzonspor'da Hugo'nun tedavisinin en az 7 hafta sürmesi beklenirken, Karadeniz ekibinin kadrosunda stoper mevkiinde Denswil, Ahmetcan Kaplan ve Hüseyin Türkmen kaldı.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Fırtına Kuşu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmetcan ve Taha için büyük bir fırsat. Kendilerini göstermeliler.
    Cevapla
  • TS 46&61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir de stoper Taha Altıkardeş var; yabana atılamaz.
    Cevapla
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay cani katil antalyalı oyuncu vay dşyen hamsileri göremiyorum.
    Cevapla
  • 3leme belalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim sanane sen kendi çöplüğüne bak hangi çöplükteysen zoruna giden ne
    Cevapla
  • OF61 2 yıl önce Şikayet Et
    bu duruma göre artık bir fazla gol atmak gerekiyor
    Cevapla
  • Kuzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hugo dinlendirilmeliydi, neden oynatıldı anlayamadım,,,
    Cevapla
  • Firtina 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağa düşün bizi tek yenen takım onun icinisi ciddiye aldı Ahmet canın durmadan hatayapiyor göze batmasindiye hugo
    Cevapla
  • OFLU 2 yıl önce Şikayet Et
    LİG KUPASI ARTIK AGRANTİ GİBİ BİŞEY. türkiye kupasını almamız lazımdı. fener yense ne yenilse ne . umrumuzda değil.ondan oynatmıştır
    Cevapla
  • OFLU 2 yıl önce Şikayet Et
    LİG KUPASI ARTIK AGRANTİ GİBİ BİŞEY. türkiye kupasını almamız lazımdı. fener yense ne yenilse ne . umrumuzda değil.ondan oynatmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle