İlhan Palut'a maç bitiminde kırmızı kart!

Trabzonspor, Edin Visca'nın golleriyle Konyaspor virajını 2-1'le dönerken maçın ardından Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kırmızı kart gördü.

İlhan Palut'a maç bitiminde kırmızı kart!
İlhan Palut'a maç bitiminde kırmızı kart!
GİRİŞ 13.02.2022 21:18 GÜNCELLEME 14.02.2022 12:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de haftanın sonucu en merak edilen kapışmasında lider Trabzonspor , takipçisi Konyaspor 'u 2-1 devirdi. Mücadelede bir an olsun tempo düşmezken, son düdükle beraber de sahanın ortasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Trabzonsporlu Marek Hamsik arasında yaşanan gerilimin ardından mücadelenin hakemi Mete Kalkavan, Palut'a kırmızı kart gösterdi.

Başarılı hoca kırmızı kartın haksız olduğunu düşünürken, iki takım oyuncularının da araya girmesiyle sakinleşerek soyunma odasının yolunu tuttu. 

 

YORUMLAR 13
  • adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu takımı şampiyon yapın diye birileri tembih etmiş ama herkes seferber olmuş bu takımı şampiyon yapmak için yalakalık rekoru kırıyorlar..fenere gs'ye yapılan hakem katliamlarının onda biri bu torpillilere yapsalardı küme düşmemeye oynarlardı ..bu öyle bir moral bozukluğu anlayan ama bunu anlamaz korumalı ve kollamalı futbol gulyabanileri
    Cevapla
  • aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    konyadaki maçta 5 lik edebileceği bu torpilli gazmanları yenmediği için vicdan azabı hissetmiştir belki
    Cevapla
  • Lider 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuların da kırmızı yemesi gerekirdi amma hakeme dua et 4 sarı 2 kırmızı göstermedi hadi iyisin İyi kollandiniz
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor lu futbolcular şımarık,bir şey olduğunu zannetmeye başlamışlar.Her pozisyonda hakeme itiraz etmeleri,el kol hareketleri mimikler falan.Böyle giderlerse çok canları yanar.Bu maç onlar için kötü günlerin başlangıcı olmaz inşallah.
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı maçı erken bitirdi hakem, uzatma dakikalarına sadık kalmadı.Trabzonspor Beşiktaşa uzatmalarda gol atti ve en önemli kırılma macinda kazandı. Bu arada Trabzon şampiyonluğu hak ediyor ama mesaj veriliyor gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle