Nwakaeme ile görüşmelerde son aşama!

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesini uzatmak için Nijeryalı futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavililer, 32 yaşındaki tecrübeli ismin sözleşme görüşmelerinde son aşamaya geldi.

Nwakaeme ile görüşmelerde son aşama!
Nwakaeme ile görüşmelerde son aşama!
GİRİŞ 11.02.2022 11:18 GÜNCELLEME 11.02.2022 22:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ligde açık ara zirvede yer alan ve emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Karadeniz ekibinde bir iyi haberde taraftarın sevgilisi Nwakaeme'den geldi.

Devre arasının transfer şampiyonu Trabzonspor, uzun süredir takımın en önemli yıldızı olan Nwakaeme'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürüyordu.

Trabzonspor'dan hali hazırda yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Nwakeme'ye yine aynı ücret verildi. Nijeryalı futbolcunun sözleşme süresi 2+1 yıl olacak. Ahmet Ağaoğlu'nun koronavirüsten çıkmasıyla birlikte görüşmelerin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Taraftar yeni anlaşma için baskı yapıyordu

Nijeryalı futbolcu için taraftarlar yönetime sözleşme uzatılması konusunda sosyal medyadan baskı yapıyordu. 2018 yazında İsrail takımların Hapoel Be'er Sheva'dan gelen Nwakaeme için Trabzonspor 1.5 milyon Euro bonservis ödemişti.

Futbol sihirbazı Nwakaeme

Bordo-mavili takımla 131 maça çıkan Nwakaeme 39 gol, 36 asistlik performans gösterdi. "Futbol sihirbazı" lakabıyla anılan yıldız futbolcu bu sezon ise 22 maçta forma giyerken, 7 gol ve 7 asist kaydetti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 6
  • gurgula 2 yıl önce Şikayet Et
    ederinden fazla verilmez inşallah, yetenekli ama elestirilecek cok yönü var. oyle 2 milyon euro falan da etmez. hayırlısı, kimlerin gittigini gorduk biz, keyfi bilir.
    Cevapla
  • Reymen 2 yıl önce Şikayet Et
    Eliff
    Cevapla
  • B.Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce sözleşme imzalansın da artık tamamen futbola odaklansın tarihi bir dönemeçteyiz her futbolcu yüzde yüzünü vermeli, kafası başka işlerle meşgul olmamalı. Elimizdeki fırsatı iyi değerlendirip sezonu çifte kupayla ve tarihi bir puan farkıyla kapatmalıyız.
    Cevapla
  • Arif55 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemik yasi 40 falan vardir.
    Cevapla
  • Tsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yerine adam aldılar visca kouassi fazla naz aşık usandırır 32lik oldu trabzon dan gidenlerin hali ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle