Trabzonspor Enis Destan'ı KAP'a bildirdi

Trabzonspor Kulübü, Altınordu'da forma giyen golcü futbolcu Enis Destan'ı 4,5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Trabzonspor Enis Destan'ı KAP'a bildirdi
Trabzonspor Enis Destan'ı KAP'a bildirdi
GİRİŞ 24.01.2022 17:04 GÜNCELLEME 24.01.2022 20:05
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü'nden Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, genç oyuncunun transferi için anlaşmaya varılan Altınordu Futbol Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak taksitli şekilde 600 bin Euro+KDV ödenecek.

4 buçuk yıllık anlaşma sağlanan Enis Destan'a 2021-2022 futbol sezonunun ikinci yarısı için 1 milyon 250 bin TL, 2022-23 sezonu için 2 milyon 750 bin TL, 2023-24 sezonu için 3 milyon TL, 2024-25 sezonu için 3 milyon 250 bin TL, 2025-26 sezonu için ise 3 milyon 500 bin TL garanti ücret ödeyecek.

Oyuncunun menajerine de ayrıca, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi şartına bağlı olarak Enis Destan'a ödenecek yıllık ücretin yüzde 10'u kadar ödeme yapılacak.

Enis Destan Sağlık Kontrolünden Geçti

"KENDİMİ SAHANIN İÇİNDE GÖRDÜM"

Enis Destan, hava limanında gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu belirterek, "Büyük bir camiaya geliyorum. Hayırlısı olsun." dedi.

Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmaya izlediğini ifade eden genç forvet, "Öncelikle kendimi sahanın içinde gördüm. Çok duygulandım, mutlu oldum. Son dakikalarda gelen gollerle kazandık. Ruhumuzu ortaya koyduk. inşallah şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.



Trabzonspor genç futbolcunun transferinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Trabzonsporumuza Hoş Geldin Enis Destan" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 23
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    8 + 3 ü eleştiriyorlar da bu kural olmasaydı genç oyunculara şans verilmezdi..Enis destan alındı, Ahmet can çıktı hep bu kurala dayanarak...
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Dış görüntüsü ve konuşması rock yıldızına benziyor :)
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek sezon kiralık gider
    Cevapla
  • Karakartal 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gerekli ve yeterli süreyi verir Trabzonspor. Potansiyeli yüksek bir oyuncu harcanmamalı.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım formada çok yakışmış.Hayırlı olsun.Basarilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle