Edin Visca pazarlığı sürüyor! Başkanlar otelde görüştü

Edin Visca için flaş pazarlıklar sürüyor. Boşnak yıldız için Trabzonspor'la Başakşehir başkanlar düzeyinde görüşme yaptı.

GİRİŞ 01.01.2022 12:28 GÜNCELLEME 02.01.2022 11:53
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından Trabzonspor’da transferin 1 numaralı hedefi olan Edin Visca için şartlar sonuna kadar zorlanıyor. Adım adım teklifini artıran Bordo-Mavililer, 3-3.5 milyon Euro seviyelerine çıkarken, bu rakama sezon sonu için şampiyonluk bonusu da eklendi. Başkanlar düzeyinde görüşme yapılırken, teknik direktör Abdullah Avcı da transferde bizzat devrede. 10 yıldan fazla çalıştırdığı Başakşehir’den kolaylık bekleyen Avcı, işi çözmek için elinden geleni yapıyor.

OTELDE GECE GÖRÜŞTÜLER

Ancak Başakşehir cephesi, transferi kızıştırmaya çalışıyor. Başkan Göksel Gümüşdağ’ın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la da önceki gece bir otelde görüştüğü ve aynı İrfan Can Kahveci transferinde olduğu gibi rakamı daha yüksek bir noktaya çekmeye uğraştığı öğrenildi. Fakat burada Visca’nın kararı da önemli. Ekonomik anlamda daralmaya giden Başakşehir’in Visca’yı satmak istediğini Trabzonspor Yönetimi net şekilde biliyor. Dolayısıyla onların şartlarından ziyade, Visca’nın tercihi burada kilit nokta.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Boşnak yıldız, eski hocası Abdullah Avcı ile çalışmak istiyor ve şampiyonluk yolunda zirvede ezeli rakiplerine tarihi farklar atan Trabzonspor’un güçlü kadrosunun bir parçası olmaya sıcak bakıyor. Aksi takdirde Visca Başakşehir’de kalsa bile 2025’e kadar garanti kontratı olduğu için takımdaki tavan ücreti kazanmaya devam edecek. Bu da Başakşehir’in işine gelmiyor. Dolayısıyla Visca’nın, Başkan Göksel Gümüşdağ ile 1-2 gün içinde yapacağı konuşma transfer sürecini doğrudan etkileyecek. (Fanatik)

YORUMLAR 17
  • O k u r 2 yıl önce Şikayet Et
    Visca şampiyonluk için TS'ye gelmek istiyor.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çapsız fenerbace yönetimi geçen sene devre arasında bakasetas ve bupendzayi alsa Emre belezoglunuda bırakmasa hem geçen sene açık ara şampiyon olurdu hemde bu sene ile beraber en az 5 yılı kurtarırdı.. am yönetim ne yaptı İrfancana dünyanın parasını ödedi onunla beraber 50 tane oyuncu alındı heryerde avucunu yaladı onca borç ve başarısızlık cabası..çapsizlar hala akillanmamis aynen devam
    Cevapla
  • futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir in şampiyon kovalamak gibi bir düşüncesi yok o zaman..
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce ye giderse çöp olur, ts a giderse elmas gibi parlar
    Cevapla
  • Gib 2 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir zaten fbli eski yöneticilerin Trabzonspor’a satmaları çok zor
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb ile TS şampiyonluk için çekişmediği için problem olmaz. Yoksa sattırmazlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle