Trabzonspor, Efecan Karaca transferini bitiriyor

Trabzonspor'un, geçen sezon da gündemine gelen Efecan Karaca için bu kez son aşamada. Karadeniz ekibi olumlu dönüş aldığı Alanyaspor’la hafta içinde masaya oturup Milli futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Trabzonspor, Efecan Karaca transferini bitiriyor
Trabzonspor, Efecan Karaca transferini bitiriyor
GİRİŞ 26.12.2021 09:26 GÜNCELLEME 26.12.2021 22:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrildi. Aynı sezon başında olduğu gibi elini çabuk tutmak isteyen yönetim teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği isimlerden bir tanesi olan Efecan Karaca’yı bitiriyor. Siopis’in transfer olduğu geçen sezon da gündem de epey yer alan Milli futbolcu için yapılan ilk görüşmelerden olumlu yanıt alındı. Sözleşmesi bu sene bitecek olan Efecan cephesi de olumlu. Fırtına hafta içerisinde Alanyasporlu yetkililerle bir araya gelerek bu transfere nokta koyacak.

2 gol, 7 asistle çıkışta

Bu sezon çıktığı 16 maça 2 gol, 7 asist bir performans sığdıran başarılı oyuncu, Abdullah Avcı’nın her iki kanat için de önemli alternatiflerinden bir tanesi olması planlanıyor. Alanyaspor kariyerinde 286 maça çıkan başarılı oyuncunun tabelasında 28 gol, 50 asistlik bir performans bulunuyor.

YORUMLAR 1
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok ahlaklı bir insan
    Cevapla