Trabzonspor'dan Nwakaeme'ye yeni teklif!

Nijeryalı yıldız Nwakaeme'nin sözleşmesini uzatmak için daha önce 2 kez hamle yapan Trabzonspor Yönetimi, yeniden devreye girdi.

Trabzonspor'dan Nwakaeme'ye yeni teklif!
Trabzonspor'dan Nwakaeme'ye yeni teklif!
GİRİŞ 15.12.2021 09:37 GÜNCELLEME 15.12.2021 21:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da dış transfer kadar iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Bu konuda ana gündem maddesi; Anthony Nwakaeme. Sezon sonu kontratı bitecek olan Nijeryalı yıldız ile uzun süredir görüşen Bordo-Mavililer, yeni bir hamle yaptı.

İlk etapta menajerinin 3 yıllık kontrat üzerinden senelik 3 milyon Euro talebi bulunurken, ikinci görüşmede Nwakaeme 2+1 senelik mukaveleye sıcak bakmıştı. Rakam bazında ise hâlâ fark var. Görüşmelerde 3.raunt başlarken, yönetimin 1.5 milyon Euro maaş artı 750 bin Euro civarı bir imza parası önerdiği öğrenildi. Böylelikle yıldız oyuncuya, takımdaki tavan ücret teklif edilmiş oldu.

Tavan ücrete çıkıldı

Bazı Arap kulüplerinin Nwakaeme’ye ilgisi bulunurken, Trabzonspor Yönetimi artan döviz kurunu da göz önünde bulundurarak takım içindeki tavan ücrete çıkmış durumda. En geç Ocak ayında bu işin noktalanması hedefleniyor. Nwakaeme’nin son teklife cevap vermesi bekleniyor.

YORUMLAR 22
  • gs es efe 2 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın etmeyin bu oyuncu kaliteli ama bu paralar israf olur.....ts herzaman oyuncu bulurrr
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Takimi sampiyon yap hak et
    Cevapla
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Belli oldu.Bu da fenere gidecek.Devre arasinda yollayin gitsin.TS nin Basaksehir'e kaptirdigi sampiyonlukta Nwakaeme takimi ikinci yarida yalniz birakmisti.Ugurcan ve Sorloth haric hepsi TS yi yari yolda birakti.Nwakaeme'ye verilen paraya yazik olur.3 milyon euro azmi.aYollayin gitsin.Davidson'u alin.Hic olmazsa adam sonuna kadar mucadele ediyor.
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    3yılda 9milyon istiyor. son 13yılda kazandığı paranın 2 katını istiyor. hemde 33yaşında... salla gitsin
    Cevapla
  • Çotanak 2 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspora gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle