Nwakaeme: İyiyim, fedakarlık yapacağım

Sağlık ekibiyle görüşen Anthony Nwakaeme, "Ben iyiyim. Hatay maçında oynamak için her türlü fedakarlığı yapacağım" dedi

Nwakaeme: İyiyim, fedakarlık yapacağım
Nwakaeme: İyiyim, fedakarlık yapacağım
GİRİŞ 13.12.2021 11:50 GÜNCELLEME 13.12.2021 11:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da takımın en önemli yıldızlarından Anthony Nwakaeme, Antalyaspor maçının 24. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Başarılı oyuncunun ağrılar içinde sahaya terk etmesi hem teknik heyetin hem de taraftarın yüreğini ağzına getirdi.

Teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Sağlık durumu MR'dan sonra belli olacak. Bizim için Trabzonspor için takım için önemli bir oyuncu, sakatlanması üzücü. Bütün takımlar yaşıyor bu durumu." demişti. Kasık ve adale bölgesindeki ödem nedeniyle Nwakaeme'nin MR'ı dün çekilemedi. Nijeryalı yıldızın durumuna bugün bakılacak, ödemin dağıldığı görülürse MR çekilecek. Sağlık ekibi tedavi için erkenden seferber olurken, Nwakaeme ise yüreklere su serpti.

"İYİYİM, FEDAKARLIK YAPARIM"

Hatayspor maçında mutlaka oynamak istediğini söyleyen Nwakaeme, dönüş uçağında kendisini iyi hissettiğini söyledi. Başarılı futbolcunun, "Ben iyiyim. Takıma sahada yardımcı olmak için her türlü fedakarlığı yapacağım" dediği öğrenildi. Nwakaeme'nin MR'ında ciddi bir soruna rastlanmaz ise yıldız isim bir kaç gün dinlendirilecek, cumartesi günkü maça yakın idmanlara çıkacak.

ABDÜLKADİR ÖMÜR DE HAZIR

Teknik direktör Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür'ün durumu ile ilgili konuştu: "Abdülkadir Ömür ile gün gün hem tedavisi hem de bireysel olarak konuştuk. Kulübeden de çağırdık son dakikalarda hamle olarak. Isınmasını dahi takip ettik. Ayağında ağrı vardı, ağrısı olunca risk almak istemedik. Önümüzdeki hafta yoğun şekilde bizimle olur" dedi. Genç oyuncu Hatay karşısında sahada olacak.

YORUMLAR 19
  • saruhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dorukhanın ofsaytı bozup forvet gibi gol atmasına ne demeli.???.
    Cevapla
  • TsKlüp 2 yıl önce Şikayet Et
    başkanın sesi soluğu çıkmıyor.yunus mallı yatmayamı geldi?.Parmak evleneli kayboldu.siopis yusuf sarı koita neden ilk onbirde düşünülmüyor.?.yöneticimiz uyuyor mu??
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Parmak a haksızlık ediliyor. Yunus Mallı da en azından geçen maç 60 dan sonra oyuna girmsi lazımdı..
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Kasık sakatlığı olan futbolcu nasıl ben iyiyim diyor illaki yenilmek mi lazım. Yoksa trabzonspor bu maçı kasıtlı mı yenildi? Şike mi yaptı? Eğer böyle bir şey varsa trabzonspor ü küme düşürün
    Cevapla
  • memo 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu yenilince herkes iyileşti.aklımda binbir sorular.??.ne hoca ne futbolcular.bu futbol herşeyi düşündürüyor adama..
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    NWAKEME YE GÜVEN OLMAZ. BU SON 3 SEZON YAPTIKLARINA BİR BAKIN 2.YARIDA Kİ MAÇLARDA YA FORMSUZ YA SAKAT OLUYOR. SEZON GİRİŞİ KENDİNİ GÖSTERİP KAÇIYOR. MASSURAS KESİNLİKLE ALINMALI. KOİTA, TRONDSEN, BERAT GÖNDERİLMELİ APDULLAH AVCI ŞU ABDÜLKADİR PARMAK İNADINI BIRAKMALI BERAT A NASIL GÖZ GÖRE GÖRE TAHAMMÜL EDİYOR. BERAT 40 FIRIN EKMEK YESE ABDLKDR PARMAK OLAMAZ. Bakasetas da çok kilo almış sahada sanki kilo vermek için yürüyüş yapıyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle