Cornelius: Nwakaeme olmayınca işler zor oluyor

Süper Lig 16. haftasında lider Trabzonspor'u deplasmanda Antalyaspor'a 2-1 yenildi. Karşılaşmanın sonunda ise Trabzonspor oyuncusu Cornelius yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Cornelius: Nwakaeme olmayınca işler zor oluyor
Cornelius: Nwakaeme olmayınca işler zor oluyor
GİRİŞ 11.12.2021 21:32 GÜNCELLEME 11.12.2021 21:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig 16. haftasında Antalyaspor evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-1 yendi. Karşılama sonunda ise Trabzonspor'un oyuncuları Cornelius ile Siopis açıklamalarda bulundu.

İşte yıldız futbolcuların açıklamaları;

Yeterince fırsat yaratamadıklarını söyleyen Cornelius, "Takım olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bugün takım olarak iyi bir oyun ortaya koyamadık. Olasılıkları tahmin edebilmek zor. Ama Nwakeme gibi kaliteli bir oyuncuyu kaybettiğinizde işler zor oluyor tabii.'' dedi.

İstedikleri oyunu çok ortaya koyamadıklarını belirten Siopis, "Antalyaspor’a birçok fırsat tanıdık. Topa sahip olamadık. Kaybetmemizin nedeni bu.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • remzi 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon sanki liği bitirmiş kafasında bunlar böyle oynarsa dörder beşer gol yerler değeri bin lira olmayacak oyuncular var Trabzon da hiç tırnak kadar mücadele kalmamış sadece defansla bu iş olmaz ora saha ve ileri uç tamamen durmuş
    Cevapla
  • Objektif TS 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu maç orta saha hiç mücadele etmedi, biraz Hamsik kıpırdadı.
    Cevapla