Anthony Nwakaeme tarih yazıyor

Süper Lig’de namağlup zirvede olan Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme tarih yazıyor. Gol ve asist katkısıyla yıldızlaşan başarılı futbolcu, takım liderliğini de üstleniyor.

Anthony Nwakaeme tarih yazıyor
Anthony Nwakaeme tarih yazıyor
GİRİŞ 06.12.2021 10:17 GÜNCELLEME 06.12.2021 23:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de 15. hafta sonunda namağlup lider olan Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme alkışları topluyor. Tecrübeli futbolcu gol ve asist katkısı kadar takım liderliğini de üstlenerek ön plana çıkıyor.

Adana Demirspor galibiyetinde de yıldızlaşarak dikkat çeken Nijeryalı oyuncu, bordo-mavili kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırıyor.

Bu sezon 14 lig maçında 6 gol 6 asistle oynayan ve 12 gole direkt etki eden 32 yaşındaki oyuncu, Abdullah Avcı’nın en büyük destekçilerinden.

En kritik isim

Saha içinde takımı yönlendirmesi, oyun liderliğini alması, hücumda her bölgede oynayabilmesi, adam eksiltmesi, şut ve pas başarısıyla göz kamaştıran Nwakaeme büyük önem taşıyor.

Sol açık, sağ açık ve forvet bölgelerinde oynayabilen başarılı yıldız, şampiyonluk yolunda takımın en kritik isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 11
  • Kacarova 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fenerli olarak inşALLAH Trabzon olur bu sene hak ediyorlar
    Cevapla
  • mr ktn 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene inşallah tutabiliriz. Maşallah iştahlı oynuyor.
    Cevapla
  • arsin 2 yıl önce Şikayet Et
    maşallah çotanak her trabzon haberinin altında bir hakem vurgulu yorumun var yazık sana kim bilir hangi ezik istanbul takımı taraftarısın ama korkma biz ezilenlerin de sesi olarak şampiyon olacağız.
    Cevapla
  • Çotanak 2 yıl önce Şikayet Et
    Giresunsporluyum.
    Cevapla
  • Çotanak 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da hakem etkisinden bahsedin. Bu sene trabzonu şampiyon yapmaya çalışıyor hakemler.
    Cevapla
  • bayrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan fınfık beyinli giresunsporluyum diyorsun giresunspora hiçkimsenin yapmayacağı iyiliği 2 tane futbolcusunu bedava vererek parasınıda trabzon vererek yapmıştır ve giresunu o futbolcular kümeden yukarı çıkarmaktadır.senin beynin olsa trabzona çamur atmayı bırakır dua ederdin.
    Cevapla
  • alpagu 2 yıl önce Şikayet Et
    Karadenizli ol mert ol. Trabzonspor lu doğdum. Trabzonspor & Giresunspor Trabzonspor başkanı Giresunspor a karşı sorumluluğunuz var diyor sen ne diyorsun.
    Cevapla
  • Kanalcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
  • mr ktn 61 2 yıl önce Şikayet Et
    39 puanın kaç puanında hakem etkisi var yaz hele okuyalım.
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    cotanak fbnin kadrolu elemanimisin.Bu ligde fb tsnin en az 5 sampiyonlugunu elinden almistir.Bu kez Allahin izniyle basaramiyacaksiniz.
    Cevapla
  • of61 2 yıl önce Şikayet Et
    ooo buradada fenerli maşallahhhhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle