Trabzon yerel basını: 8. şampiyonluk geliyor!

Trabzon'da yerel gazeteler, Süper Lig'in 15. haftasında ağırladığı Adana Demirspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor'a övgüler yağdırdı.

Trabzon yerel basını: 8. şampiyonluk geliyor!
Trabzon yerel basını: 8. şampiyonluk geliyor!
GİRİŞ 05.12.2021 12:17 GÜNCELLEME 05.12.2021 14:48
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi, birinci sayfasında, farklı bir tasarım ile okuyucularına galibiyet sevincini aktardı.

Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı ve bazı oyuncuların fotoğraflarının yer aldığı sayfadaki haberde, "Türkiye'yi etkisi altına alan Grup Yenilmezler, şampiyonluk için söylüyor", "Haydi şimdi bütün eller havaya" başlıkları yer alırken, arka sayfada ise "Bize derler fırtına, ligde katarız tozu dumana" ve "Sen ne harika bir sevdasın" ifadelerine yer verildi.

Karadeniz gazetesi, ilk sayfasında "Her yer bordo mavi", arka sayfasında "Bordo-mavi şampiyon Trabzon" ifadelerini kullandı.

Karadeniz'den Günebakış gazetesi, ilk ve arka sayfasındaki haberlerde, futbolcuların gol sevinçleri ile öz çekim yaptıkları fotoğrafa yer verirken, "Namağlup lider Trabzon, Adana Demirspor'u da yıkıp 8'de 8 yaptı", "Koşar adım şampiyonluğa gidiyoruz", "8. şampiyonluk geliyor" başlıklarına yer verdi.

Taka gazetesi ise birinci sayfasında, "Rakiplerine fark atan namağlup Trabzonspor, eze eze yoluna devam ediyor" ve "Tam gaz şampiyonluğa" başlığını kullandı. Arka sayfasında "Nwakaeme ve Marek Hamsik'in golleriyle Adana Demirspor'u deviren fırtına tutulmuyor" ve "Şampiyonluk 2-0 selfisi" başlıklarıyla galibiyeti okurlarına duyurdu.

Kuzey Ekspres gazetesi de ilk sayfasındaki haberde, "Son demir bükücü: 2-0" başlığına yer verirken, arka sayfasında "Şampiyonluk özlemiyle yanıp tutuşan Trabzonspor, adım adım hedefe koşuyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 114
  • dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Erken havaya girmemek lazım 2. yarı çok şeyler olabilir rüzgar tersine eser se şampiyonluk gider 4 maç kaybetmeye bakar
    Cevapla
  • Hamsi Avcısı 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Rizesporun şampiyonluk şansı bile trabzonspordan fazla
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ediyorum fener 12 puanı kapayıp ts den şampiyonluğu alırsa 100 yıl ts kendine gelemez önümüzdeki 2 üç yılada küme düşer ülke olarakta kurtulurduk
    Cevapla
  • Mahmud 2 yıl önce Şikayet Et
    2 sezon önce fener ligden düşüyordu.o zaman ne panik yapdınız değil mi fenerliler.Haritada bile yoksunuz ama ego kibir tavan yapmış sizde.
    Cevapla
  • Deli 2 yıl önce Şikayet Et
    96 ve 2011 süreçlerini yaşamış bir trabzonsporlu olarak zerre umutlanmıyorum. Trabzon un şampiyon olmasındaki en önemli engel kendi taraftarımız. Statta bir kere maç izleyen anlar ne demek istediğimi. Yerel basın cabası. Şimdi takımı göklere çıkarıyorlar, ufak bir hata olsun o zaman bakın ne oluyor.
    Cevapla
  • Türkbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düştü arkanıza, korkmaya başlayın hamsiler
    Cevapla
  • dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    arkada ancak fırtınanın tozunu yutar. perera ile muhahaha
    Cevapla
  • mr ktn 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam cik cik 2 ayda 3 puan alarak yüreklenmişsiniz aferum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle