Rıdvan Dilmen: Trabzonspor yüzde 97 şampiyon oldu

Ünlü futbol yorumcusu eski Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen, 14. haftanın ardından Trabzonspor'un yüzde 97 şampiyon olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen: Trabzonspor yüzde 97 şampiyon oldu
Rıdvan Dilmen: Trabzonspor yüzde 97 şampiyon oldu
GİRİŞ 30.11.2021 11:00 GÜNCELLEME 30.11.2021 21:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe’nin Göztepe deplasmanında 1-1 berabere kalması ve 2 puan daha kaybetmesinin ardından şampiyonluk yolunda inanılmaz bir tablo ortaya çıktı.  36 puanla lider durumda olan Trabzonspor 14. hafta itibariyle Fenerbahçe ile 12, Galatasaray ile 14, Beşiktaş’la ise 16 puan fark yaptı.

‘TRABZONSPOR’UN 180’LİK ARABASI VAR’

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında kazanamayınca puan farkını 10’a düşürme şansını kaybetti ve lider Trabzonspor şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Maçın ardından TRT Spor’da değerlendirmelerde bulunan yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor’un şampiyonluk oranını %97 olarak açıkladı. Dilmen yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı;

“Ligin daha 14. haftası, hatta 25. haftasında falan ben demem ‘Şampi’ diye ama Trabzonspor bugün %97 şampiyon oldu. Trabzonspor, %97, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş %1 hepsinin. Trabzonspor’un 180’lik arabası var, 180’le gidiyor. Fenerbahçe’nin 200’lük arabası var, 120 ile gidiyor. 14. haftada Trabzonspor, 3 büyüklere puan farkını double yaptı”

YORUMLAR 23
  • bilim adamı 2 yıl önce Şikayet Et
    97 i nasıl hesapladın ?
    Cevapla
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    bu rıdvana güvenen varmı ki ülkede.....
    Cevapla
  • Enes Emre Türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki herkes öyle söylüyor ama Trabzonspor taraftarı olarak maalesef son düdüğe kadar şampiyonuz demicem. Çünkü insan maalesef hep aklının bir köşesinde acaba ne zaman ne yapacaklar algısı var. İnşallah oluruz...
    Cevapla
  • B.Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu düşünceyi yönetim teknik kadro ve futbolcular da benimseyip şampiyonluk kesinleşinceye kadar puan farkına falan aldırış etmeden aynı ciddiyetle mücadelelerini sürdürmeliler.
    Cevapla
  • Rıdvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan sana inanmıyoruz, sana güvenmiyoruz. Sen adaletli yorum yapmıyorsun , maalesef fanatik derecede taraftarsın. FB ye tabii ki saygımız var ama sen fanataik düzeyde taraftar olup başka takımlarla ilgili yorum yapınca inandırıcı olmuyorsun.
    Cevapla
  • vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    ne dedi de ne etti de güvenmiyorsunuz paşalar gibi fenerbahçeli ama delikanlı gibi objektif
    Cevapla
  • Mikail 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb gs bjk ne kadar muhteşem top oynuyorlar sanki gol atıyorlar hakem saymıyor işleri güçleri hakem en basiti gs marsilya ya karşı oynadığı gibi Y. Malatya ya karşı oynadı da hakem attığı golleri saymadı mı her takım ve taraftar kendi kulübüne karşı öz eleştiri yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle