Abdullah Avcı tarih yazıyor! 383 gün oldu

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde dış sahadaki 383 günlük namağlup serisiyle dikkat çekiyor.

GİRİŞ 08.11.2021 10:14 GÜNCELLEME 08.11.2021 20:57
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de namağlup zirvede bulunup, Avrupa'nın 5 büyük liginde yenilgisiz 4 takımdan biri konumunda yer alan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde dış sahadaki 383 günlük namağlup serisiyle tarih yazıyor.

Son deplasman mağlubiyetini 25 Ekim 2020'de Fenerbahçe karşısında alan Trabzonspor, sonraki 24 dış saha maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Fırtına, 24 deplasman mücadelesinde 14 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 52 puan topladı.

Öte yandan ligde son 5 maçını da galibiyetle tamamlayan Trabzonspor, 2021-22 sezonunda üst üste 5 galibiyet alan ilk takım olarak bu sezonun en uzun serisine imza attı.

YORUMLAR 28
  • Kimyager 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu trabzonspor bu sene şampiyon kesinlikle adamlar takır takır oynuyor... İsteyen istediği kadar kudursun hazmedemiyen soda içsin kuşlarda boşuna ciyaklayıp durmasın bir gs taraftarı olarak söylüyorum bu...
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    ligde tek kalsalar yine şampiyon olamazlar
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Avcının hangi başarısı varda tarih yazıyor.Milli takımdan kovuldu Beşiktaş'tan haketmediği parayı alarak kovuldu.Hakemler sayesinde nereye kadar gidecek bakalım.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Anladım ki sen Trabzonlu değilsin şimdiye kadar İstanbul takımları hakemler sayesinde nasıl başarılı olduysalar Trabzonspor da böyle başarılı olacak ama bence şimdiye kadar ben Trabzonspor un hakemler tarafından korunduğuna dair bir şey görmedim aksini ıspatlayabiliyorsan buyur ama bence şu an Abdullah Avci Türkiye’de en iyi antrenörlerden bir dir buna bir spor taraftarı olarak bakmanı tavsiye ederim ve herkesin buna saygı göstermesi lazım.
    Cevapla
  • Bela 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkıyla kazandı vura vur gidiyor çamura yatmaya gerek yok sabaha kadar oynansa sonuç değişmezdi
    Cevapla
  • TS2861 2 yıl önce Şikayet Et
    O Sene bu sene! Gerisi Hikeyeeee!
    Cevapla
  • Anti Ts 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizinki her sene aynı teraneee o sene bu sene masalları,sezon sonunuz hüsran hikayeeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle