Abdullah Avcı geri dönüşleriyle damga vurdu!

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde mağlup durumdayken 8 maçta geri dönüşe imza attı. Geçtiğimiz sezon takımın başına geçen Avcı, söz konusu maçlardan 3 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti.

Abdullah Avcı geri dönüşleriyle damga vurdu!
Abdullah Avcı geri dönüşleriyle damga vurdu!
GİRİŞ 18.10.2021 12:27 GÜNCELLEME 18.10.2021 12:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi sahasında konuk eden Trabzonspor, 1-0 yenik durumdayken Bakasetas ve Yusuf Sarı'nın golleriyle sahadan 3-1'lık galibiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon 5 maçta mağlup konumdayken sahadan puanla ayrılan Karadeniz ekibi, bu sezon ise ilk geri dönüşüne Galatasaray, ardından Alanyaspor ve son olarak Fenerbahçe karşısında sahasında imza attı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı geri dönüşler

10 Kasım 2020'de Trabzonspor'un başına geçen Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor (2-1), Antalyaspor (1-1), Beşiktaş (2-1), Kayserispor (1-1), Göztepe (1-1) maçlarında mağlup durumdayken sahadan puanla ayrıldı. Bu sezon ise bordo-mavililer Galatasaray (2-2), Alanyaspor (1-1) ve Fenerbahçe (3-1) karşısında mağlup durumdayken sahadan puanla ayrıldı. Karadeniz ekibi söz konusu maçlarda 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

Avcı, evinde siftah yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında ilk kez üç büyüklere karşı evinde galibiyet aldı. Avcı yönetiminde sahasında geçtiğimiz sezon Galatasaray'a 2-0 ve Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuştu. Bu sezon ise Galatasaray ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer Fenerbahçe'yi ise 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ZaZaKi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts i ki i maç versin ha hamsiler horon tepeye başlarsinuz da... O zaman ne Avcı kalır ne Topçilerrrrr...
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Sansalan gerçekten hakem gibi hakemmis Trabzon dikkat etsin bu lobi Trabzonspor u üzer bu hafta
    Cevapla
  • Adanali 2 yıl önce Şikayet Et
    Macalanla dönüs yapmak kolaydir hoca. Sene sonu görecez hocaaa
    Cevapla
  • Çarşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb, şansalan'la 7 maça çıkmış 5 galibiyet, 1 beraberlik 1 de Maglubiyet almiş. Boş boş konusmayın.
    Cevapla