Ahmet Ağaoğlu'ndan kırmızı kart yorumu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan kırmızı kart yorumu!
Ahmet Ağaoğlu'ndan kırmızı kart yorumu!
GİRİŞ 17.10.2021 22:15 GÜNCELLEME 17.10.2021 22:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe'nin 10 kişi tamamladığı karşılaşmada ev sahibi Trabzonspor, rakibini 3-1 yenerek zirveye yerleşti.

Karşılaşmanın ardından konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Biz sadece 1 maç kazandık, bir sonraki maçı kazandığınızda bu maç anlam ifade eder. Ligin 4'te 1'ini oynadık, önümüzde 4'te 3'ü var. Aynı ciddiyetle, aynı disiplinle, rakibe saygı göstererek oynayacağız" dedi.

"İlk defa bu sene, hocanın müsaadesiyle soyunma odasına indim"

Ağaoğlu, "İlk defa bu sene, hocanın müsaadesiyle soyunma odasına indim. Oyuncularımızın mutluluğu vardı, tebrik ettik, teşekkür ettik. İnanılmaz bir sevinç vardı" ifadelerini kullandı.

"Benim gördüğüm kadarıyla ayakla itme var"

Fenerbahçe stoperi Kim'in gördüğü kırmızı kartı yorumlayan Ağaoğlu, "Penaltı VAR incelemesiyle verildi. Şikayetçi olduğumuz pozisyonlarda hakemlerin VAR'a çağrılmamasından şikayetçiydik hep. Verilen kırmızı kartta gördüğüm kadarıyla, rakibimizde farklı görüşleri olan yöneticiler de var, ağır bulmuşlar. Benim gördüğüm kadarıyla ayakla itme var, müdahale var." dedi.

"MHK için TFF ile tekrar toplantı yapacağız"

"MHK ile görüşmelerimiz oldu. Çarşamba günü Kulüpler Birliği adına şahsım, Fenerbahçe Başkanı sayın Ali Koç, Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma ile TFF ile tekrar toplantı yapacağız. Talepler 3 aşağı 5 yukarı kamuoyu ile paylaşılıyor. Bazı arkadaşlar final, falan başkanla konuştum, öyle bir şey yokmuş diyerek, işi sulandırmaya çalışıyorlarsa da MHK'nın yapısından, hakem kararlarından, atamalardan, değerlendirmelerden kulüplerin tamamına yakın bir kulübü, 18 kulüp rahatsız. 2 kulüp çekimser. Bunun rehabilite edilmesi anlamında bir çalıştay yapma ve değişiklikleri tartışacağımız bir toplantı gerçekleştirilecek."
 

YORUMLAR 10
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Altay a dua edin
    Cevapla
  • Abidin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bari yapma ağa oğlu ayıptır yazıktır neyin mücadelesini veriyorsun dürüst olun yıllardır şampiyon olamadığınız içinmi bunlar
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Her maçtan sonra ağlayan bu fenerden bi cacık olmaz
    Cevapla
  • Borazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kazandırıldık diyecektiniz galiba
    Cevapla
  • Lazoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Söke söke aldık koçum, ağlayın
    Cevapla
  • konyaspor 2 yıl önce Şikayet Et
    tabi canim senin gördüğün kadarıyla degilmi bir kerede dik durun dik bu is böyle gitmezzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle