Nwakaeme şovuna devam ediyor

Sezona müthiş başlayan Nwakaeme, zorlu Sivas karşılaşmasına da damga vurdu. Nijeryalı yıldız önce penaltı yaptırdı, 47. dakikada ise müthiş bir füzeyle Ali Şaşal’ı avladı.

Nwakaeme şovuna devam ediyor
Nwakaeme şovuna devam ediyor
GİRİŞ 24.08.2021 10:27 GÜNCELLEME 24.08.2021 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gervinho, Hamsik, Cornelius gibi çok önemli oyuncular kadroya katıldı ancak Trabzonspor ’un hala en önemli silahı; Anthony Nwakaeme. Kamp dönemini müthiş geçiren, sezona da süper başlayan Nijeryalı yıldız, şovuna Sivasspor karşılaşmasında devam etti. İlk yarıda Nwakaeme’nin ortasında Azubuike’nin eline çarpan top sonrası Fırtına penaltı kazanırken, Bakasetas ağları sarstı. 32 yaşındaki sol kanat, ikinci yarının henüz başında ise müthiş bir füzeyle Sivasspor kalecisini çaresiz bıraktı. Bu sezon Avrupa’daki 3 maç değil çıktığı 5 karşılaşmada 3 gol kaydeden Nwakaeme’nin, 2 de asisti bulunuyor.

12 çalım atmıştı

Yıldız futbolcu şimdi gözünü deplasmandaki Roma mücadelesine çevirdi. Akyazı’daki maçta Roma’nın sol kanadını adeta felç eden ve karşısında oynayan Karsdrop’a maç boyunca tam 12 kez çalım atan Nwakaeme, son vuruşlarda şanssızlık yaşamıştı. Nwakaeme, perşembe günü İtalya’da oynanacak Roma mücadelesinde bu kez ağları havalandırmak ve turu getirmek istiyor. (Fanatik)

YORUMLAR 1
  • Trabzonsporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla