Trabzonspor, Siopis'i kadrosuna kattı

Trabzonspor, Alanyaspor'dan Manolis Siopis'in transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavililer, Akdeniz ekibine 1 milyon Euro bonservis ödeyecek.

Trabzonspor, Siopis'i kadrosuna kattı
Trabzonspor, Siopis'i kadrosuna kattı
GİRİŞ 18.08.2021 15:34 GÜNCELLEME 18.08.2021 18:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Alanyaspor'dan Manolis Siopis'i Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı Siopis'i özel uçak ile saat 17.00 sıralarında Trabzon'a getirdi. Kendisine bekleyen araca binerek kulübe geçen oyuncu Trabzon'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Trabzonspor, transfer için Alanyaspor'a 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşmada ayrıca 100 bin Euro'luk da bir bonus maddesi bulunuyor.

Trabzonspor, sonraki satıştan da Alanyaspor'a %20'lik bir pay taahhüt ederken Siopis ile de 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

YORUMLAR 18
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Şunu merak ettim; Siopis iyi oyuncuysa Alanya niye bıraktı?
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel transfer
    Cevapla
  • of61 2 yıl önce Şikayet Et
    o sene bu sene hadi inş.
    Cevapla
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Siopis sinir bozucu suluk gibi adama yapisiyor,hic birakmiyor mucadele etmeyi.Ts Alanya macinda buna firinci kuregi ile dalasim gelmisti.Bi birak la adami az nefes alsin diyordum.Cok hirsli bir oyuncu bu Siopis.Laz inadi var bunda.Berat,Hamsik,A.parmak yumusak kaliyor ikili mucadelerde.Siopis adami pert ediyor.Ts bu oyuncuyu aldina pisman olmaz asla.Yunan oyuncular nedense Karadeniz takimlarda iyi oynuyor.Samsunspor Gekas'i almisti.Adam ne top oynuyordu.Diger bir Yunan oyuncu Samaras da cok iyi oynadi Samsun da iyi hatirliyom.
    Cevapla
  • Kazım 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç bücürler üç kagıtçılar bu sene nal toplar şampiyon trabzon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle