Trabzonspor'un muhtemel Malatya 11'i

Süper Lig’in ilk haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor.

Trabzonspor'un muhtemel Malatya 11'i
Trabzonspor'un muhtemel Malatya 11'i
GİRİŞ 15.08.2021 11:52 GÜNCELLEME 15.08.2021 11:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Süper Lig’de 2021-22 sezonunun ilk haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, yenilenen kadrosu ile ligdeki ilk maçından galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk hedeflediği sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni Malatya Stadyumu’nda saat 19.15’te başlayacak karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

11’DE TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Trabzonspor’da Dorukhan ile Koita, yaşadıkları sakatlığın ardından Yeni Malatyaspor maçı öncesi takıma geri döndü. Takımla birlikte çalışmalarda yer alan iki oyuncunun da Malatya deplasmanında kadroda yer almaları bekleniyor. Ayrıca yeni transfer Cornelius’un da bu maçın kadrosunda olacağı öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bu karşılaşmada UEFA Konferans Ligi’nde Molde FK ile oynadıkları maçtaki 11’ini büyük oranda koruması beklenirken, sadece forvet hattında değişiklik yapabileceği ve Djaniny'in yerine Cornelius'a görev verebileceği kaydedildi.

MUHTEMEL KADRO

Bordo-mavililerin muhtemel 11’i şöyle: "Uğurcan- Serkan, Edgar Ie, Hugo, Peres, Berat, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Cornelius

SAKAT: Abdülkadir Ömür

CEZALI: Yok

YORUMLAR 5
  • Mehmet sivrioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Serkan'ın bu takımda oynaması tam bir komedi. Hangi zeka oynamasına ısrar ediyor çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporlu olarak abdülkadir 'ın başarılı olmasını isterim geçmişte de Mustafa Yumlu Ali şen Kandil indeki nin ve diğer yerlilerin başarılı olmasını istediğim gibi ama onlarda kendilerini sorgulamaları lazım neden ciddiyetsiz laubali tembel oluyorlar acaba bu arada şunu da belirteyim Mustafa ve Zeki nin en iyi oynadıkları maçlar Trabzonspor a karşı Denizli de oynadıkları maçlardı o maçlardaki performanslarıyla Trabzonspor un şampiyonluğunu engellediler hiç unutmayacağım
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatya yenilir
    Cevapla
  • Karahasanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı abdülkadir parmağı görmüyor mu yazık hem de çok yazık.
    Cevapla
  • hamsi 2 yıl önce Şikayet Et
    Parmak 11 e
    Cevapla