Trabzonspor penaltılarda tur atladı!

Konferans Ligi'nde Trabzonspor, normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta Molde'yi penaltılarda 4-3 yenerek tur atladı.

Trabzonspor penaltılarda tur atladı!
Trabzonspor penaltılarda tur atladı!
GİRİŞ 12.08.2021 21:47 GÜNCELLEME 13.08.2021 10:26
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Trabzonspor ilk 3-3 biten maçın rövanşında deplasmanda, Norveç ekibi Molde'ye konuk oldu. Bordo-mavili ekip, normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta Molde'yi penaltılarda 4-3 mağlup ederek tur atladı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede Trabzonspor 57.dakikada Edgar Ie'nin golü ile öne geçmesine rağmen 90+7'de Molde, Sigurdarson ile eşitliği sağladı ve maç uzatmalara gitti.



Uzatma devrelerinde de gol sesi çıkmayınca maç penaltılara gitti. Molde'de ise Grodem, Sigurdarson ve Risa meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Andersen'in vuruşunda top üst direkten döndü, Fofana'nın penaltısında ise kaleci Uğurcan Çakır gole izin vermedi. Trabzonspor'da Bakasetas, Bruno Peres, Berat Özdemir ve Trondsen penaltı vuruşunu gole çevirdi. Edgar Ie ise meşin yuvarlağı dışarı attı. Penaltılarda Molde'yi 4-3 mağlup eden Trabzonspor tur atladı.

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İtalyan ekibi Roma ile karşılaşacak. 

Molde: 1 - Trabzonspor: 1

Stat: Aker

Hakemler: Fabio Verissimo, Rui Teixeira, Pedro Nuno De Sa Martins (Portekiz)

Molde: Linde, Gregersen, Bjornbak, Sinyan, Knudtzon (Dk. 86 Grodem), Mannsverk (Dk. 68 Breivik), Eikrem (Dk. 86 Fofana), Hestad (Dk. 69 Andersen), Risa, Omoijuanfo (Dk. 86 Sigurdarson), Brynhildsen (Dk. 111 Bolly)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan (Dk. 104 İsmail Köybaşı), Edgar Ie, Vitor Hugo, Bruno Peres, Berat Özdemir, Hamsik (Dk. 95 Abdulkadir Parmak), Bakasetas, Gervinho (Dk. 81 Yusuf Sarı), Nwakaeme (Dk. 104 Trondsen), Djaniny (Dk. 88 Yunus Mallı)

Goller: Dk. 57 Edgar Ie (Trabzonspor), Dk. 90+7 Sigurdarson (Molde)

Sarı kartlar: Dk. 38 Bjornbak, Dk. 63 Eikrem, Dk. 119 Gregersen (Molde), Dk. 56 Bakasetas, Dk. 108 Vitor Hugo, Dk. 120 Abdulkadir Parmak (Trabzonspor)

YORUMLAR 56
  • M. Engin Karatay 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayrica Fener'i de istanbul'da 3-1 yenmisti.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bravo adini duymadigimiz bi takimi zorda olsa elediniz sanli tarihimize bi basari daha kattiniz şu kadar verginizi sildik
    Cevapla
  • M. Engin Karatay 2 yıl önce Şikayet Et
    Adini duymadigin takim Besiktas'i elemisti. Uuayda mi yasiyorsun?
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    he roma bekliyor antreeman maçı yapmak için.böyle abartın sonra kendimizi bişey zannediyoruz.başkanlar çıkıp büyük takımın büyük taraftarları şanlı bilmem kim diye demeç verip tonlarca dövizi bi severde boca etsin sonra ilk maçta avrupanın en kıytırık takımlarına ya yenil yada yenemeden tur at.Adamlar koskca messiyi sergio ramos donnaruma hakimi gibi yıldızları transfer etti başkanları çıkıpta bi poz resim çekmedi,bizimkiler avrupanın işi bitmiiş sözüm ona yıldızını getirdiği zaman günlerce objektiflere poz veriyor.sonrada göndermeek için bi sürü bahane arıyor.örnekmi falcao van persie leens şimdide hamsik.
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    bu spiker bozuntusu ne diyor öyle??? sanki finale çıkmışız da ,,bekle bizi roma trabzon geliyor,, güneş çarpması galiba
    Cevapla
  • Sivas58 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Trabzon
    Cevapla
  • aybars 2 yıl önce Şikayet Et
    sen tebrik ettin şimdi tranzonluların takdirini aldın .hiç tebrik etmiyorum etmem de o taraftar bozuntuları sivassporun otobüsüne bile tahammülü olmayan fanatik topluluğudur.hepimiz gördük 50 kişi otobüse işedi bu fanatikler.bırak işine git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle