Trabzonspor, Cornelius transferini duyurdu!

Trabzonspor, Parma'da Danimarkalı golcü Andreas Cornelius'un kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Cornelius transferini duyurdu!
Trabzonspor, Cornelius transferini duyurdu!
GİRİŞ 10.08.2021 17:23 GÜNCELLEME 10.08.2021 19:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Danimarkalı forvet Andreas Cornelius'u KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Andreas Evald Cornelius'un kulübümüze transferi konusunda, Parma Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, sözleşme fesih bedeli olarak, 4 taksit halinde, 4.873.500. EURO + %5 Fifa dayanışma katkısı ödenecektir." 

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.500.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Yine anlaşma kapsamında, Türk kulübü olmaması şartıyla, Futbolcunun, 20.000.000.-EUR karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır." 

İMZA TÖRENİ

Trabzonspor'da yeni transferler Andreas Cornelius ve Dorukhan Toköz için imza töreni düzenleniyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Dorukhan Toköz, ülke futbolumuzun son yıllarda yetiştirdiği önemli değerlerden bir tanesi. Önemli bir futbolcu. Gelişiminde büyük pay sahibi olan Beşiktaş Kulübü'ne çok teşekkür etmek istiyoruz.

Cornelius, belki de bu sezon yapmış olduğumuz en zorlu transfer. Mayıs ayında başladık, iki defa kesintiye uğradı. Bir hayli zor bir transfer oldu. Kendisine hoş geldin diyoruz.

Abdullah Avcı hocamızın doğrultusuyla, Dorukhan'da olduğu gibi Cornelius'u da aramızda görmekten mutluyuz. Parma'yla çok zorlu bir pazarlık süreci yaşadık. Geldiğimiz noktada, onların da gösterdiği anlayışa ve katkılarına teşekkür ediyoruz."

Kuzeylilerin... Yani vikinglerin mücadele gücünü görmek istiyoruz. Kendisi de böyle bir savaşa hazır olduğunu ifade etmişti.

Dorukhan Toköz: İnşallah sonu şampiyonluk olur

"Trabzonspor camiasının içinde bulunmak çok gurur verici ve çok mutluyum. Böyle bir projenin içinde bulunmak gerçekten çok güzel. İnşallah sonu şampiyonluk olur. Ben de kendi açımdan elimden ne geliyorsa vereceğim ve inşallah şampiyonlukta da katkım olacak."

Andreas Cornelius: Sabırsızlanıyorum

"Trabzonspor'da olduğum için çok mutluyum. Takım için oynamayı ve kupalar kazanmayı dört gözle bekliyorum. Taraftarların, kulübe ne kadar bağlı olduğunu gördüm. Sabırsızlanıyorum."

"Bir santrfor olarak gollerime takıma katkı vermek isterim. Gol sayısı vermeyeceğim. Sahada olduğum sürece taraftarımız için en iyisini yapacağım. Bundan şüpheleri olmasın."

Trabzonspor'un yeni transferlerinden 122 bin fidan sözü

Ahmet Ağaoğlu: "Forma yerine sizlere 61.000'er fidan bağışı yazıyorum. Formayı her zaman satarız. Ne dersiniz?"

Dorukhan: "Onur duyarım başkanım."

Cornelius: "Bunu reddedemem. Haberlerde evlerini terk eden insanları gördüm. Onlara en ufak katkım olacaksa ne mutlu bana."

YORUMLAR 9
  • AYTEKİN IŞIK 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk kulüplerini düşmanımı görüyo ağaoğlu bu nasıl zihniyet en sevdiğim spor futbol kendim halı sahada oynadığından başka ilgilenmiyorum çünkü nekadar işe yaramaz adam var hepsi futbolun içinde
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    sörloth skorer bir oyuncuydu,sörloth liğimizi bilen oyuncu sörloth transfer edilse mükemmel olurdu.dorukhan transferi iyi transfer ,corneliusu bakıp görecez ?
    Cevapla
  • wwww 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın ağaoğlu teşekkürler ormanlar her vicdanı olanın dır zaten vatan hainleri yeşil dolara tapanlar dır
    Cevapla
  • ikra 2 yıl önce Şikayet Et
    ekuban cöpünü iyi kitlediler.
    Cevapla
  • Nopes 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli golcü. Bakmayın çok ismi duyulmamış ama bizim ligde iyi iş yapar. Bkz : Sörloth.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle