Trabzonspor'da gündem Sinan Gümüş!

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Sinan Gümüş, Trabzonspor'a teklif edildi. Sinan Gümüş'le ilgili kararı teknik heyet verecek.

Trabzonspor'da gündem Sinan Gümüş!
Trabzonspor'da gündem Sinan Gümüş!
GİRİŞ 10.08.2021 11:45 GÜNCELLEME 10.08.2021 11:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın Caner Erkin'le birlikte kadro dışı bıraktığı Sinan Gümüş Trabzonspor'a önerildi.

Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılmaya hazırlanan ve bonservisini bedelsiz olarak almak isteyen gurbetçi yıldız, Bordo-Mavililer'in yanı sıra Alanyaspor'un ciddi şekilde gündeminde. Ancak oyuncunun önceliği, büyük bir kulüpte şampiyonluk mücadelesi vermek.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ve ekibinin kararına göre yönetim oyuncuyla ilgili politika izleyecek. Hem kanatlarda hem de forvette görev yapabilen 27 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de daha önce Galatasaray ve Antalyaspor'da forma giydi.

36 gol, 16 asist...

Süper Lig'de çıktığı 103 maçta 27 gol, 8 asistlik performans gösteren Sinan Gümüş, Türkiye Kupası'nda ise 35 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 defa gol pası verdi. Başarılı futbolcu, Avcı onay verir ve bonservisini de eline alırsa yönetim harekete geçecek. (Fanatik)

YORUMLAR 13
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    sinan gümüş sağ açık oyuncusu galatasaraydayken forvetlerin sakatlığından dolayı zaman zaman forvet oynadı antalyaspordaykende iyi oynadı antalyaspordan ayrılması yanlıştı antalyasporda kalsaydı sürekli forma giyerdi ,fenerbahçede kodro genişliğinden dolayı fazla forma şansı bulamadı ,sürekli oynayacağı bir külübe transfer olursa iyi bir sinan gümüş izleriz iyi futbolcu.
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    TS ye günahimizi bile vrrmeyiz
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Avni Akere asılan pankartı doğrulayan yazı. Evet siz günahların takımısınız.
    Cevapla
  • Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen hemen alın
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    4 büyüklerde ne para varmış transfer yapa yapa diğer takımlara adam kalmadı neredeyese
    Cevapla
  • aps 2 yıl önce Şikayet Et
    kimin aklına gelmiş. vay uyanıklar vay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle