Trabzonspor, Umut Meraş'a rest çekti

İsmail Köybaşı’nın ardından kinci yerli olarak sol beke alınması planlanan Umut Meraş, Trabzonspor’d an yüksek taleplerde bulundu.

Trabzonspor, Umut Meraş'a rest çekti
Trabzonspor, Umut Meraş'a rest çekti
GİRİŞ 25.07.2021 11:42 GÜNCELLEME 25.07.2021 11:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kulübü Le Havre’nin 2 milyon Euro civarında bonservis istediği Umut, Trabzonspor’dan senelik 12-13 milyon TL seviyelerinde maaş talep etti. Bordo-Mavililer ise 8.5, milyon TL önerdi.

Bonservis maliyeti de bulunduğu için Umut’a yüksek ücret ödemeyi düşünmeyen yönetim, “İndirim yapmazsan, anlaşamayız” restini çekti.

YORUMLAR 8
  • Abuli 2 yıl önce Şikayet Et
    İkinci ligde daha iyisi bulunur 1/10 fiyatına
    Cevapla
  • Ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    Almayın bizim gençler en az meraş kadar kaliteli
    Cevapla
  • Harbiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm özelliği sol stopere aldığı pası geri iade etmek olan, adam geçemeyen driplink yapamayan boş bir adam, napacaksın bu adamı be Trabzon
    Cevapla
  • asaf 2 yıl önce Şikayet Et
    geri iade etmek diye bir ifade yoktur. İade; geri vermek demektir zaten.
    Cevapla
  • Mevlüt 2 yıl önce Şikayet Et
    Çokta umrundaydı.
    Cevapla
  • mesudiye 52 2 yıl önce Şikayet Et
    vatandas. 61 sen nasil is. istiyorsun mevsim. cay topma. al. sana is. lndan sonra findik al sana is ondan sonra bag bahce. imari. al sana is haa sen bunlari istemiyorsan kime sorsam insaatin her. dalinda adam araniyor. al sana is. sen dersen ben Üniversite mezunuyum. hic bir dala ne özel. ne devlet garati. verir yani. sen algi. yapiyorsun gibi. geldi.
    Cevapla
  • kanki 2 yıl önce Şikayet Et
    la. mevtüt. umut. sanki. messi. gibi. yazmisin. gördük. milli. takimda bunlar gazinan calisan eskiden löküs. vardi hava vurur bol isik hava bittikce sönerdi sözün özü. Ts nin umrundami
    Cevapla
  • Vatandas 61 2 yıl önce Şikayet Et
    İssizim , is bulamiyorum , bakkala her gittigimde ayni urunlerin fiyatlari devamli artiyor, hayat pahali simdi bu arkadas ne fiyat istemis o ne demis , bu ne demis gercekten cokta umrumdaydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle