İsmail Köybaşı Trabzonspor'da!

Trabzonspor daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen sol bek İsmail Köybaşı ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

İsmail Köybaşı Trabzonspor'da!
İsmail Köybaşı Trabzonspor'da!
GİRİŞ 21.07.2021 14:41 GÜNCELLEME 21.07.2021 15:30
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, futbolcu İsmail Köybaşı ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu İsmail Köybaşı ile opsiyon hakkı kulübe ait olmak üzere 2 artı 1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, futbolcuya 2021-2022 sezonunda 5 milyon lira, 2022-2023 sezonunda ise 5 milyon lira garanti ücret verileceği, opsiyon hakkının kulüp tarafından kullanılması halinde ayrıca 2023-2024 sezonunda da 5 milyon 500 bin lira garanti ücret verileceği ifade edildi.

Öte yandan, futbolcuya her bir sezon için 1 milyon lira imza ücreti ödeneceği bildirildi. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin yüzde 7'sinin ödeneceği kaydedildi.

 

YORUMLAR 47
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Menajer kimin futbolcunun. Kulüp niye menajerin parasını öder ki. Oyuncu aldığı paradan menajerine ödemesi lazım. Oyuncunun hakkını koruyor kulübün değil. Adamlar bedava para alıyor kulüplerden. Oyuncu değilde menajer top oynayacak sanki
    Cevapla
  • erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar sizin yeni yerli kuralindan haberiniz yok galiba? İsmail yine az almis. Bu kuralla yeni Tarik Çamdallar, Alper Potuklar, Tarik Şengüller çikacak.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaaaa sabır yaaaaa sabır bu nedir arkadaş bu nedir, perera niye gitti İsmail gelecek se hemde yıllık 5 milyon lira Serkan ne oldu u 19 da solbek ve sol açık süper çocuklar yazık yazık yazık
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletin transferine çöp diyen hamsisporlular sus pus olmuş bakıyorum.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    amator takimda bile oynatmam. birak amatoru hali saha macina bile cagirmam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle