İsmail Köybaşı'ndan Trabzonspor için fedakarlık!

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona erdikten sonra henüz bir takımla anlaşma sağlamayan İsmail Köybaşı için yeni bir iddia ortaya atıldı.

İsmail Köybaşı'ndan Trabzonspor için fedakarlık!
İsmail Köybaşı'ndan Trabzonspor için fedakarlık!
GİRİŞ 15.07.2021 12:18 GÜNCELLEME 15.07.2021 14:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da bir yandan sol bek arayışları devam ederken diğer yandan da İsmail Köybaşı sesleri yükselmeye devam ediyor. 

Trabzonspor'un sol bek transferi için düşündüğü İsmail Köybaşı, gelen 2 transfer teklifini bordo-mavililer için reddetti. Öte yandan İsmail Köybaşı'nın Trabzonspor'dan teklif beklediği belirtildi. 

Abdullah Avcı'nın 1 hafta önce görüştüğü İsmail Köybaşı, bordo-maviili takım ile görüşmesi sonrası gelen tüm teklifleri ya beklemeye aldı ya da reddetti.

Trabzonspor'un kesin kararını bekleyen deneyimli sol bek oyuncusunun Hatyaspor ve Rizespor'u reddettiği gelen bilgiler arasında.


 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • Cem Öz. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya işte böyle İsmail kardeş. Sakat sakat bir sene paranı ödeyen Beşiktaşı para için bıraktın, şimdi fedakarlık zamanı :)
    Cevapla
  • BJK 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse almayınca ortada kaldı yapicagi bırsey de yok mecbur imza aticak bjk, ye gerimi gelecekti aynı duruma dorukan da düşecek demedi demeyin
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bedava verseler almam
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana helal olsun
    Cevapla