Ağaoğlu açıkladı! 'Görüştüğümüz 3 oyuncudan biri'

İnter'in sol beki Dalbert için transfer açıklamasında bulunan Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Dalbert, görüştüğümüz 3 oyuncudan biri. Henüz netleşen bir şey yok." dedi.

Ağaoğlu açıkladı! 'Görüştüğümüz 3 oyuncudan biri'
Ağaoğlu açıkladı! 'Görüştüğümüz 3 oyuncudan biri'
GİRİŞ 10.07.2021 18:57 GÜNCELLEME 10.07.2021 18:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de transfer döneminin en dikkat çekici ekibi olan Trabzonspor'un sol bekteki hedeflerinden biri ortaya çıktı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu: "Dalbert, sol bek için görüştüğümüz 3 oyuncudan biri. Onun için görüşmelerimiz devam ediyor, henüz netleşen bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"ZORUNLU SATIN ALMA MADDESİ İSTİYORLAR"

İlk transfer görüşmelerinin detayında Trabzonspor'un 1 yıllık kiralama teklifine Inter'in 7 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi koyulmasını teklif ettiği belirtildi.

Trabzonspor'un ilk etapta zorunlu satın alma maddesini kaldırmaya çalıştığı ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Öte yandan Dalbert'e Rus devi CSKA Moskova'nın da teklif yaptığı öne sürüldü.

2017'de Inter'in Nice'den 21 milyon euroya satın aldığı Dalbert, 2019'da Fiorentina'ya, geçen sezon ise Rennes'e kiralanmıştı. Rennes formasıyla 18 maça çıkan Dalbert, 1 asist üretmişti.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 11
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın Marlon dan farkı yok, sadece biraz daha iyi ve hızlı top sürüyor o kadar..
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon sporum bazi kesimleri rahatsız ediyor etmeye devam edeceğiz bu sene Türkiye Trabzon sporumuzu konuşacak inşallah.
    Cevapla
  • Hudavendigar 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yere Trabzonlu/Rizeli atama meselesi benden başka kimseyi rahatsız etmiyor mu yahu? Kulüpler birliği başkanı da aynı memleketli...
    Cevapla
  • bos adam 2 yıl önce Şikayet Et
    cekemiyorsan mekan değiştir....
    Cevapla
  • HAYRAT'LI 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapıyorsunuz kafayı mı yediniz ya 7 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu asla asla asla asla böyle bir hataya düşmeyin bizim bu kadar havaya sacacak paramız yok Hayati yıkım Hayati yanlış olur ayrıca Bayburtspor bizim köyün takımından adam olmaya çalışıyor mahallemizde 2 tane var amatör ama Bayburt spora göre profesyonel Topçular gelsinler biz verelim
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi sen yat uyu, çok kaçırdın yine
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Miyauuuuu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle