Ahmet Ağaoğlu'ndan Novak açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Filip Novak ile ilgili açıklama geldi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Novak açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Novak açıklaması!
GİRİŞ 01.07.2021 18:56 GÜNCELLEME 01.07.2021 18:56
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe'nin sol beki Filip Novak'ın bordo mavili ekibe haber gönderdiği yönündeki iddialara cevap verdi.

"Trabzonspor’da 3 senede aldığı parayı gittiği takımda 1 senede aldı"

61saat'e konuşan Ağaoğlu "Yok hayır… Novak niye gelsin. Trabzonspor’da 3 senede aldığı parayı gittiği takımda 1 senede aldı. Niye gelsin. 3 yıllık da sözleşmesi var. " ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

YORUMLAR 55
  • Kezo 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonra bu borçlar kalkıp aziz yıldırım in zamanından diyeceksin bence bu koç bu kulübü batırmak için yabancı güçler tarafından getirildi
    Cevapla
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Borç nekadar oldu fenertahceliler beter olacaksınız inşallah
    Cevapla
  • sahte 2 yıl önce Şikayet Et
    konuşurken saat kactı acep
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen de Sosayi milyon Eurolara aldın, fener beleş aldı.
    Cevapla
  • İstanbullu29 2 yıl önce Şikayet Et
    Beleşşşş mi.4 milyon euroya yaklaştı
    Cevapla
  • Ali aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara biraz baktım herkes birşeyler yazmış evet fenev bahceli taraftar çok olabilir yalnız türk futbolunu bitirende fenevdir nasıl mı kendi takımında iyi oynuyan örnek novak gibi oyuncuları oynatmıyacağını bile bile parayı basar alır neden rakip tökezlesin istanbul takımları bizim trabzon ileri gelenleri fenevli gs lı beşiktaşlı olmasa yani trabzon kendi içinde üç e bölünmemiş olsa trabzon acık ara yapar beni eleştirecek arkadaşlar trabzon spor basınını takip etsin kimse dürüst deyil futbol sadece futbol deyil bizim efsane başkanımız mehmet ali fenev kongre üyesi yani ingiliz mantığı biz içimizden feth olunmuşuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle