Hamsik imzayı attı! İşte ilk sözleri

​Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla yeni transferi Marek Hamsik için imza töreni düzenledi.

Hamsik imzayı attı! İşte ilk sözleri
Hamsik imzayı attı! İşte ilk sözleri
GİRİŞ 29.06.2021 13:18 GÜNCELLEME 29.06.2021 14:46
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla yeni transferi Marek Hamsik için imza töreni düzenledi. 

Açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu, "Ailemize hoşgeldin Marek. Önemli bir transfer, hocamızın kadrosunda görmek istediği bir oyuncuydu. Transfer bizim için zorlu geçmedi, futbol oynamak ve Napoli'de yaşadığı günleri burada yaşamak istediği için geldi." ifadelerini kullandı.

Hamsik'in Trabzonspor'un eski oyuncusu Kucka'dan Trabzonspor için kapsamlı bilgiler aldığını vurgulayan Ağaoğlu, "Babası Türkiye'de antrenör olan menajeri Trabzon ve Türkiye hakkında bilgiler verdi. Sadece futbol oynamak istediği transferi bizim için pek zor olmadı. Ailemize katıldığı için mutluluk yaşıyoruz." dedi.

Trabzonspor'un Süper Lig kulüplerinden farklı özellikleri olan bir kulüp olduğunu söyleyen Başkan Ağaoğlu, "Futbolcularımızın eşleri bizim için çok önemli. Ailemize katıldığı için çok mutluyuz. Hamsik'in sadece futbol oynamak istediği için buraya gelmek istediğini vurgulamak istiyorum." şeklinde konuştu.

Forma satışlarına da değinen Ağaoğlu, "Daha önce diğer oyuncularımıza 5 bin forma satmıştık. Ona da umarım vereceğiz. Marek Hamsik'i forma elçimiz ilan ediyorum." dedi.


"Burada olmaktan çok mutluyum"

Trabzonspor'da mutlu olduğunu ifade eden Marek Hamsik,"Transfer döneminde Trabzonspor dürüst bir tavır sergiledi, benim için bu kararı vermek zor olmadı. EURO 2020'de sadece düşündüğüm takımıma nasıl katkı verebilirim oldu.

Transfer hızlı ve dürüst bir şekilde bitti. Umuyorum harika bir sezon geçireceğiz. Buraya geldiğim ilk günden beri Napoli'de yaşadığım gibi insanların takımlarına ve futbola ne kadar tutkulu olduğunu gördüm.

Taraftarların sesini duymak ve onların desteğini almak çok önemli, futbol zaten benim için budur! Bu tutkuyu burada yaşayacağımı biliyorum." dedi.


 

YORUMLAR 28
  • TS2861 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun İnşallah!
    Cevapla
  • Adalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak Trabzonspor a hayırlı olsun inşallah başarılı olur ve seyircisine güzel futbol izletir
    Cevapla
  • Ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kıskandıniz demek iyi yoldayız
    Cevapla
  • Erhan 26 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli ayak iyi oyuncu bi tutarsa çok iş yapar
    Cevapla
  • Musam 2 yıl önce Şikayet Et
    Soyismimi değişiyorum bu hafta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle