Trabzonspor'da forvet için dört aday

Trabzonspor'da yönetim forvet transferi için 4 aday belirledi. Fırtına listesine Alexander Sörloth, Edin Dzeko, Diego Costa ve Mame Diouf'u ekledi.

Trabzonspor'da forvet için dört aday
Trabzonspor'da forvet için dört aday
GİRİŞ 13.06.2021 09:47 GÜNCELLEME 13.06.2021 17:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karadeniz devi gelecek sezon şampiyonluk için kadrosunu kuruyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetime sunduğu rapor dahilinde çalışmalar yürütülürken sıra en önemli mevki olarak görülen forvete geldi. 

Trabzonspor sağ beke Bruno Peres'i almıştı. Aynı zamanda sol bek de oynayabilen tecrübeli oyuncu ile birlikte kanatlar için Gervinho transfer edilmişti. Ardından da dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik kadroya katılmıştı.Şimdi 'nokta atışı' golcü transferiyle takımın omurgası kurulmuş olacak.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı geçen sezon transfer edilen Benik Afobe'den memnun kalmamıştı. Bu nedenle oyuncu ile yollar ayrılmıştı.

Djaniny Semedo ve Caleb Ekuban gibi alternatifleri olan usta hoca daha 'net' vuruşları olan bir golcü istiyor.

Top ceza sahasına girdiğinde Avcı'nın isteği Mario Gomez, Bafetimbi Gomis, Alexander Sörloth gibi meşin yuvarlağı direkt içeri vuracak biri. Bu sebeple de Karadeniz Devi  'marka' isimlere yöneliyor. 

ALEXANDER SÖRLOTH

Norveçli yıldız, Bordo-Mavili taraftarların gözdesi konumunda. RB Leipzig'de aradığını bulamayan 25 yaşındaki forvet henüz net bir karar verebilmiş değil.

Bir yanı Bundesliga'da kalmak isterken diğer tarafı tarih yazdığı Trabzonspor'a dönmeyi planlıyor.

Trabzonspor'un 1 numaralı adayı olan Sörloth için görüşmeler sürüyor. Özellikle başkan Ahmet Ağaoğlu, Almanya'ya gittiğinden beri temasını hiç koparmadığı yıldız ismi markajına aldı.

DIEGO COSTA

Bir döneme damga vuran Diego Costa sırayla Türk takımlarına öneriliyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'a önerilen 32 yaşındaki futbolcu şimdi de Trabzonspor'un önüne konuldu.

Kariyeri boyunca oynadığı her takımda derin izler bırakan Diego Costa yılbaşından beri kulüpsüz durumda.

Yönetim kendilerine sunulan yıldız ismi Abdullah Avcı'ya iletti. Usta hoca, Diego Costa'yı beğense de son durumuyla güven vermiyor.

EDIN DZEKO

Trabzonspor'a önerilen bir başka isim de Edin Dzeko... Boşnak yıldız, Roma'nın yeni teknik direktörü Jose Mourinnho'nun planları arasında yok. 

Tatilini Türkiye'de geçiren 35 yaşındaki yıldız forvetin ismi de Abdullah Avcı'nın önüne gitti.

Usta çalıştırıcının Dzeko ismine sıcak yaklaştığı kaydedildi. Bordomavili yönetim, yıldız ismin şartlarını araştırıyor.

Dzeko'nun maaş beklentisi 3 milyon Euro'nun üzerinde. Avcı deneyimli forvet istediği için şartlar zorlanabilir.

MAME DIOUF

Karadeniz temsilcisinin gündemine giren bir diğer isim de Mame Diouf oldu. Daha önce Beşiktaş'ın da ilgilendiği 33 yaşındaki futbolcu ile dirsek teması kuruldu.

Fırtına şu anda menajerler seviyesinde görüşmelerini sürdürüyor. Görüşülen diğer isimlerin transfer edilememesi durumunda Diouf ile pazarlıklar hızlanacak.

Geçen sezon Süper Lig'de Hatayspor formasıyla 38 maçta 19 gol atıp, 5 asist yapan yıldız oyuncu da kariyerini Türkiye'de devam ettirmek istiyor. Resmi teklif bekliyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 6
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon yabancı kuralının içine 30 yaş sınırı koymalı. İçi geçmiş futbolculara ödenen paranın haddi hesabı yok.
    Cevapla
  • hasan paşam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu saydığıniz bütün oyuncular çok gençtir bizim lig için değil
    Cevapla
  • Sado 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter genç golcü alınması gerek. Ticaretide düşünmek gerek. Gervinho hamsik futbolun son demlerindeler. Satıp para kazanamazlar. Ama genç alıp tutarsa yüksek rakamlara satıp maddi anlamda rahatlamasi gerek.
    Cevapla
  • Alper Ağa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dortluden sadece sorloth doğru
    Cevapla
  • Akrep 2 yıl önce Şikayet Et
    Dördünü de alak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle