Trabzonspor'dan Hamsik bombası! Anlaşma sağlandı

Trabzonspor, gündeminde yer alan Marek Hamsik transferinde son aşamaya geldi. Mali konuda anlaşma sağlanırken, transferin 1-2 gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Trabzonspor'dan Hamsik bombası! Anlaşma sağlandı
Trabzonspor'dan Hamsik bombası! Anlaşma sağlandı
GİRİŞ 07.06.2021 11:37 GÜNCELLEME 07.06.2021 11:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gervinho ve Bruno Peres’e imza attırarak transfer sezonuna hızlı giriş yapan Trabzonspor, uzun süredir gündeminde yer alan Marek Hamsik transferinde de son aşamaya geldi. Taraflar, mali konuda anlaşma sağlarken, transferin 1-2 gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Süper Lig’de yeni sezon öncesi iddialı bir kadro oluşturarak şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını da hazırlık kampı öncesine kadar büyük oranda tamamlamak istiyor.

Bu doğrultuda Gervinho ve Bruno Peres’e imza attırarak transfer sezonunu erken açan bordo-mavililer, üçüncü takviyeyi ise orta sahaya yapmak üzere. Karadeniz ekibi, uzun süredir gündeminde yer alan Slovakyalı orta saha oyuncusu Marek Hamsik transferinde de son aşamaya geldi.

1-2 GÜNE NETLEŞECEK

İsveç’in Göteborg takımı ile sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki deneyimli oyuncu ile mali konularda anlaşan Trabzonspor, 1-2 gün içerisinde bu transferi olumlu sonuçlandırmak istiyor.

Bordo-mavililerin, 1.5 milyon euro ücret, 600 bin euro imza parası, 250 bin euro şampiyonluk olmak üzere ilave çeşitli bonuslar şeklinde mali konularda Hamsik ile el sıkıştığı öğrenilirken, oyuncunun, ailesiyle konuşup, bugün ya da yarın kararını bildireceği kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu çok iyi Alex tarzı futbolu var fenerbahçe ye hep istedim bence çok iyi iş yapar
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha gelmeden ismine kafayı takanlar var çünkü kendileri kötü düşünceli.Marek Hamşik cok iyi bir oyuncu Trabzon,a bekliyoruz.
    Cevapla
  • Yılmaz Trabzon 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan yorumları okudum herkes boş boş laf yazıyor Yorumcular sanki 40 yıllık futpol uzmanı sanki 40 yıllık deknik direktör Bana gõre böyle kıskançlık emaresi kokan yorum yapanlar Trabzonspor'un en büyük düşman rakipitir Bunların yüzünden taraftar bir araya gelemiyor
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    o bomba Trabzonspor un elinde patlanasin sakın.
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 2 yıl önce Şikayet Et
    o bomba dikkat etde senin elinde patlamasın sakın bize heryer trabzon
    Cevapla
  • veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlara verılen ımza parası bızım cocuklara yıllık ucret olarak bıle verılmıyor yazık gunah Uğurcan dan 20 mılyon Abdüştende 20 mılyon bonservıs getırıs beklıyorsunuz aldıkları yıllık ucret ne kadar Ya herro Ya merro donduk eskı duzene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle