Sörloth'tan tepki! 'Yeter artık mesaj atmayın'

Alexander Sörloth, uzun süredir kendisine sosyal medyada "Come to Trabzonspor" yazılması nedeniyle stres altında yaşamak zorunda kaldığını duyurdu ve mesajların artık atılmamasını istedi.

Sörloth'tan tepki! 'Yeter artık mesaj atmayın'
Sörloth'tan tepki! 'Yeter artık mesaj atmayın'
GİRİŞ 03.06.2021 10:04 GÜNCELLEME 03.06.2021 10:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un yeniden kadrosuna katmak istediği ve bu noktada taraftarların da sosyal medyadan 3 milyonu aşkın yorum gönderdiği eski golcüsü Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarlara sitem ederek, ‘yeter’ dedi.

Trabzonspor’da transfer döneminde hem taraftarların hem teknik heyetin hem de yönetimin takımda görmeyi çok istediği eski gol kralı oyuncusu Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarların ‘geri dön’ çağrılarına yanıt verdi. Bordo-mavili taraftarlar, oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafın altına 3 milyonu aşkın ‘come to Trabzonspor’ yorumu yazarak Norveçli golcüyü Trabzonspor’a davet ederken, Sörloth artarak devam eden bu ilgi üzerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

‘SEVGİNİZİ VE DESTEĞİNİZİ TAKDİR EDİYORUM AMA YETER ARTIK’

Sörloth, sosyal medya hesabından Trabzonspor taraftarlarına yönelik yaptığı paylaşımda, “Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ama lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Bu hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık” ifadelerine yer verdi.

Sörloth’un bu açıklaması taraftarlar arasında farklı yorumlara ve tartışmalara yol açtı. Bordo-mavili yönetim, Sörloth transferi için oyuncu ve kulübünün vereceği kararı bekliyor.

YORUMLAR 25
  • yeter artıkmış!!! 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili trabzonspor taraftarları neden bu kadar ''yeter artık'' dedirtecek kadar bi tarafını kaldırıyorsunuz ederinden fazla değer vermeyin elin ecnebisine
    Cevapla
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler keşke filistinde çocuklar ölürken böyle tepki verdeydiniz yazık.
    Cevapla
  • beto 2 yıl önce Şikayet Et
    Acele etmeyin ya 34-35 yaşlarında döner
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydi şimdi de kolbastı seferberliği başlatın.sanki başka Gölcü kalmadı.kaldırdınız …. aldınız mı cevabı?
    Cevapla
  • osmanli27 2 yıl önce Şikayet Et
    resmen yüzsüzlük,yaptıklarî ulan adam avrupa varken,sizimi isteyecek sandınız..boş işlerle ne kadar seviyor bu hamsiler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle