Avcı iki ismi açıkladı! "Sörloth ve Hamsik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hamsik ve Sörloth için "Keşke olsa... Başkanımız onunla ilgili çalışma yapıyor" dedi.

Avcı iki ismi açıkladı! "Sörloth ve Hamsik"
Avcı iki ismi açıkladı! "Sörloth ve Hamsik"
GİRİŞ 31.05.2021 15:58 GÜNCELLEME 31.05.2021 16:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Deneyimli teknik adam, sezon değerlendirmesinden transferlere kadar birçok konuya açıklık getirdi.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

Trabzonspor'dan teklif aldığımda tatildeydim. 'Bana birkaç gün izin verin' dedim. Gitmeden önce de bir analiz yaptım. Tespitlerim vardı. Önceki sene ikinci olan, Türkiye Kupası alan bir takımdı. Teknik olarak hazırlıklıydım.

İnşaatı yaparken temeli doğru atman lazım. Parçadan bütüne çalışmalar yaptık. Oyuncu grubunu inandırmak gerekiyordu ve sahada da sonuç alman gerekiyordu. İlk 2 maç 6 puan aldık ama dalgalı bir oyun vardı. Bazen iyi oyunların da karşılığını alamadık.

Deplasmanda kaybetmeyen, 2.3 puan ortalaması yakalayan, en fazla gol yiyenden en az gol yiyene dönen bir takım olduk. Veri olarak yukarıya doğru seyreden, kupa alan ve bununla da yetinmeyen bir Trabzonspor olduk.

"TAKIMA DENEYİM KATMAK İSTİYORUZ"

25 yaş ortalamamız var. Şampiyonluk için tecrübeye de ihtiyaç duyarsınız. Son yıllarda yarışan bir teknik direktörüm. Yaş ortalamasını yukarı çekmek, deneyim katmak istiyoruz. Genç takımız ve şampiyon olalım. Bunu bu lig kaldırmıyor.

Bitebilecek transfer çalışmalarını erkenden başlattık. Kampa yetişsinler istiyoruz. Planlamamızı yaptık. 'Dalgalı denize gidiyorum' demiştim. Ben Karadenizliyim. Trabzonspor'un ruhunu biliyorum.

"BİTMESİ YAKIN OLAN BİRKAÇ OYUNCU VAR"

Bir tane bu lige uygun, bu ligi yaşamış stoper kadromuza katmak istiyorum. Bir tane sol bek alacağım. Orta sahaya oyunun iki yönünü oynayan, belki marka değeri de olan bir oyuncu daha istiyorum.

Peres ve Gervinho gibi oyuncuları kadromuza kattık. Hala bitmesi yakın olan birkaç oyuncu var, transferde erken yol aldık. Kampa yetişsinler istiyorum.

HAMSIK VE SÖRLOTH SÖZLERİ!

Sörloth keşke olsa. Başkanımız çalışma yapıyor. Bekleyelim görelim. Sörloth'u bekleyeceksek, ben beklemeye razıyım. Olabiliyorsa bizi mutlu eder, olamıyorsa B planına hazırlık yapıyoruz. Marek Hamsik ile ilgileniyoruz. Büyük oyuncu. Keşke öyle bir şey olabilse.

YORUMLAR 17
  • M. Alemdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bandırma sporda kiralık oynayan Abdurrahman Dereli sol bek için alternatif olarak takıma katılmalı. Ileride başarılı olacağını düşünüyorum
    Cevapla
  • hacı 2 yıl önce Şikayet Et
    kısaltın adını hamsi deyin gitsin
    Cevapla
  • Cumhur 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamsik ve Trabzonspor :))
    Cevapla
  • Es geçti 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam marlon ve baker çok ararsınız
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk on bir oynayan Marlon'un gönderilmesine ben de anlam veremedim.En azından iyi bir yedek olurdu.Kaldı ki onun yerine gelecek oyuncunun ondan daha iyi olacağını bilmiyoruz.İkinci veya üçüncü plana düşmeyen oyuncuların gönderilmesine karşıyım.İstikrar önemli
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi sallamışsın
    Cevapla
  • Aykut 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen futbol dan anladığına emimmisin
    Cevapla
  • Zülfü 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamsik olamaz, olmamalı :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle