Joao Pereira'dan Abdullah Avcı'ya gönderme

Ocak ayında Trabzonspor'dan ayrılan Portekizli oyuncu Joao Pereira, teknik direktör Abdullah Avcı'ya göndermede bulundu.

Joao Pereira'dan Abdullah Avcı'ya gönderme
Joao Pereira'dan Abdullah Avcı'ya gönderme
GİRİŞ 16.05.2021 18:27 GÜNCELLEME 16.05.2021 21:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ocak ayı transfer döneminde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından kadroda düşünülmeyen ve Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a transfer olan Joao Pereira, bugün Avcı'nın basın toplantısı sonrası sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.

Avcı'ya gönderme

Portekizli sağ bek oyuncu Abdullah Avcı'nın açıklamalarının altına, "Abdullah beni şampiyon yaptığın için teşekkürler" paylaşımını yaptı. 

"Pereira konusu kapanmıştır"

Tecrübeli teknik adam ise bugünkü basın toplantısında Joao Pereira ile ilgili soruya, "Pereira konusu kapanmıştır. Bitmiştir. Allah yolunu açık etsin. Mevcuttaki oyuncuları konuşmak ve onlara değer vermek daha doğru olacaktır. O noktaya bir transfer daha yapılacak" ifadelerini kullandı. 

19 yıl sonra şampiyon

Bilindiği üzere Joao Pereira'nın formasını giydiği Sporting Lizbon, Portekiz Ligi'nde 19 yılın ardından şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu. 

Trazonspor kariyeri

Öte yandan 37 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 122 maçta 3 gol ve 19 asist kaydetti. Pereira, ayrıca bordo-mavili takımla bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı. 

YORUMLAR 9
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    TS den giden coşmuyor ts futbol bilgisi ne kadar zayıf hoca varsa ts topluyor her zaman söylüyorum bu trabzon hocası iyi bir alman hoca lazım bizim yerlilerin oynadığı futbol neyse hocalıgıda o
    Cevapla
  • Of61 2 yıl önce Şikayet Et
    Abim ne güzel işte futbolunun son döneminde şampiyonluk yaşadın bence avcıya dua etmen gerekir
    Cevapla
  • omer ts 2 yıl önce Şikayet Et
    pereira adamdır... boşu boşuna gönderildi...
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz atraksiyonları vardı ama gene de Serkan ve Türkmen in oynadığı sağ bekte daha iyi bir alternatif olabilirdi sezon sonuna kadar.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    senkimsin len perooooo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle