Trabzonspor'da Nwakaeme soru işareti

Koita ve Peres ile anlaşan hücum bölgesine yeni takviyeler yapacak olan bordo mavililerde Anthony Nwakaeme'nin durumu düşündürüyor.

Trabzonspor'da Nwakaeme soru işareti
Trabzonspor'da Nwakaeme soru işareti
GİRİŞ 03.05.2021 10:20 GÜNCELLEME 03.05.2021 10:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hafta sonunu BAY geçen ve yeni sezon transfer çalışmalarına ağırlık veren Trabzonspor’da hareketlilik var.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun söylemine göre iki isimle prensipte anlaşan (Fode Koita ve Bruno Peres) bordo mavililer kanat ve forvet olmak üzere hücum bölgesine üç dört takviye daha düşünüyor.

Bir sezon daha mukavelesi bulunan Anthony Nwakaeme konusunda ise ciddi soru işaretleri var. Sebebi de son haftalarda performansında yaşanan ciddi düşüşler.

12 maçtır suskun

Son golünü 8 Şubat’ta Yeni Malatyaspor maçında atan ve 12 maçtır suskun olan Nwakaeme’nin hem performansı hem de yaşının 32 olması yeni sezon adına düşündürüyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın sol kanada da daha genç ve kaliteli bir takviye istediği biliniyor. Bileklerine çok hakim olan Nwakaeme 2018-19'da ligde 27 maçta 10 gol - 10 asistlik, geçen sezon da 29 maçta 11 gol - 6 asistlik bir performans sergilemişti.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Motivasyon ile ilgili gerekirse 60 dakika oynasın bir formül bulunsun,takımda yer bulsun. Wakaeme gibi bir oyuncudan kolay vazgeçilmez, kesinlikle elde tutulsun.
    Cevapla