Abdullah Avcı: Çok sinirliyim, çok üzgünüm

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Çok sinirliyim, çok üzgünüm
Abdullah Avcı: Çok sinirliyim, çok üzgünüm
GİRİŞ 21.04.2021 21:55 GÜNCELLEME 21.04.2021 22:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın Galatasaray maçı sonrası açıklamaları:

Çok sinirliyim, çok üzgünüm. Sinirliyim çünkü 2 haftadır 95. dakika gol yiyoruz. Çok üstün oynadığımız bir oyun var. Şampiyon olabilmen için futbolda anları doğru oynaman gerekir. Son 5 maç rakiplerinden iyi oynuyorsun ama anları yakalayamadığın için puan kaybediyorsun. 

Üzgünüm, çok emek veriyorlar ancak anı kaçırıyorlar. Bu kadar emek verdiğin oyunu eline alıyorsun ama maçı veriyorsun. Trabzonspor forması ağırdır. Mavisi çok önemli başarılarla doludur. Önümüzdeki sene bu hedefi yakalamak için her şeyi yapacağız. Oyundan memnunum ama anları yakalayamadığımız için kızgınım.

Kalecin topu elinden kaçıracak araya adam kaçıracaksın. Oyunun güzelliklerini yaparken, anları da doğru yapacaksın. Futbol akıl oyunudur, kahramanlık oyunu değildir. 

BASIN TOPLANTI

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, son haftalarda aldıkları beraberliklerden dolayı hem üzgün hem de kızgın olduğunu söyledi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, ligde son 7 maçın 6'sında berabere kaldıklarını hatırlattı.

Galatasaray'a karşı 95 dakika üstün olduklarını aktaran tecrübeli teknik adam, "Rakibi hiç devreye sokmadan tamamen oyunun ve sahanın hakimi olan, istediği organizasyonları ve opsiyonları hem savunmada hem de hücumda doğru uygulayan bir Trabzonspor vardı. Son 5 maç berabere kaldık. Bunların son 2'sinde son dakikalarda penaltı ve duran toptan goller yedik." diye konuştu.

Atakaş Hatayspor ve Galatasaray karşılaşmalarında son dakikalarda yedikleri gollerle 2 puan bıraktıklarını hatırlatan Avcı, şöyle devam etti:

"Bir yerden çok sinirliyim, bir yerden de çok üzgünüm. Üzgünlüğüm, oyuncularım çok iyi niyetli, verdiklerimizi tamamen uygulamaya çalışıyorlar ve saha içinde oyun üstünlüğünü eline alıyorlar. Kızgınlığım ise oyunun anları, aklın ve dakikası vardır... Bunları son 2 haftadır zaman zaman kaçırıyoruz. Son 22-23 maçtır geriden gelerek şampiyonluk yarışının içine kafamızı sokmaya çalıştık. Son 5 maçta 10 puan kaybettik. Bu müsabakaların hepsinde oyun bizim cebimizdeydi. Kazanabilirdik. Gelişen bir takımız. Bu iyi ama anları ve aklı duygularla karıştırmamalıyız. Duyguları aklın önüne koymamamız lazım. Bundan dolayı da kızgınım."

Bordo-mavili takımın teknik direktörü, Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını belirterek, "Ligin bundan sonraki seyrinde kazanmak için mücadele edeceğiz. Trabzonspor forması için kazanmak ve şampiyon olmak çok önemlidir. Şampiyonluğa oynayacaktır. Bu sezon yarışa sonradan dahil olduk. Önümüzdeki sezon itibarıyla son anları, dakikaları doğru oynamak ve özellikle transfer döneminde doğru hamleler yaparak bu yarışın içinde olmak isteyeceğiz. Trabzonspor forması ağırdır ve bu yarışın içinde olacaktır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    hem sinirli hem üzgün :)
    Cevapla
  • Asim 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelisiyoruz...
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    bize sinirliyiz bizde öfkeliyiz 17 milyon çalışmadan hemde
    Cevapla
  • muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    az kalsın şampiyon olacaktınız kızgınmış vaybe
    Cevapla
  • kkkk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi maçı izledin, oyunun baştan sona ezici en üstün tarafı Galatasaraydı. Ne içtin söyle de biz de alalım
    Cevapla
  • Cevat 2 yıl önce Şikayet Et
    özeti mi izledin kardeş sen :D Sen ne içtin
    Cevapla
  • Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs’nin ilk şutu 81.dakıkada atmasından başka bi sorun yoktu tabi :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle