Trabzonspor'da test sonuçları belli oldu! Sevindirici haber...

Süper Lig'de Başakşehir'i mağlup ederek çıkışını sürdüren Trabzonspor'da bugün oyunculara koronavirüs testi yapıldı. Bordo-mavili takımda Serkan Asan ve Arda Akbulut'un test sonuçları negatif çıktı.

Trabzonspor'da test sonuçları belli oldu! Sevindirici haber...
Trabzonspor'da test sonuçları belli oldu! Sevindirici haber...
GİRİŞ 22.02.2021 17:56 GÜNCELLEME 22.02.2021 17:56

Trabzonspor'da bugün futbolculara Covid-19 PCR testi uygulandı.

61 saat'te yer alan habere göre; daha önce koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan sağ bek Serkan Asan'ın ve Arda Akbulut'un son yapılan testlerinin negatif çıktığı belirtildi. Bu iki oyuncunun da akşam yapılacak antrenmanda yer alacağı öğrenildi. 

Bilindiği üzere Serkan Asan, koronavirüs hastalığı nedeniyle Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında forma giyememişti. Ayrıca alt adale sertleşmesi nedeniyle de Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarını kaçırmıştı.  

Uğurcan hafta içi

Bordo Mavililerin yıldız kalecisi Uğurcan Çakır’ın da 14 Şubat’ta testi pozitif çıkmıştı. Uğurcan’ın Çarşamba test verip takıma katılması bekleniyor.

Hosseini ve Erce

Hosseini ve Erce Kardeşler’in testleri 16 Şubat’ta pozitif çıkmıştı. Negatif sonuç vermeleri halinde Cuma günü 2 isim takıma katılacak. 

Marlon taktik antrenmanına

Bir diğer pozitif sonuç veren Marlon ise 17 Şubat’ta pozitif çıkmıştı. Sol bek oyuncunun maçtan bir gün önce olan Cumartesi günü takıma katılması bekleniyor. 

TFF protokollerine göre koronavirüse yakalanan oyuncuların 10 günlük süre içerisinde 2 negatif sonuç vermesi isteniyor.