Trabzon basını coştu! 'İstanbul Yusuf Yusuf'

Süper Lig'in 26'ncı haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i yenerek, galibiyet serisini 7 maça çıkaran Trabzonspor'da, yüzler gülüyor. Kentte yayımlanan gazeteler, A takımdaki 3 eldivenin yokluğunda bordo-mavili takımın kalesini koruyup, gole geçit vermeyen 18 yaşındaki Kağan Moradoğlu, ilk 11'de görev alan 21 yaşındaki Faruk Can Genç ve tek gole imza atan Yusuf Sarı ile diğer oyunculara övgüler yağdırdı.

Trabzon basını coştu! 'İstanbul Yusuf Yusuf'
Trabzon basını coştu! 'İstanbul Yusuf Yusuf'
GİRİŞ 20.02.2021 10:55 GÜNCELLEME 20.02.2021 10:55
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Trabzonspor 11 eksikle çıktığı deplasmanda Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. İkinci yarıda oyuna giren Yusuf Sarı'nın orta sahadan sürdüğü topu golle sonuçlandırmasıyla, rakibini tek golle geçen bordo mavili camiada, hem 3 puan hem de 7 maça çıkan galibiyet serisinin sevinci yaşanıyor.

Kentte yayımlanan gazeteler de karşılaşmada bordo-mavili takımın kalesini koruyup, gole geçit vermeyen 18 yaşındaki Kağan Moradoğlu'na sayfalarında geniş yer verdi, tek gole imza atan Yusuf Sarı ile diğer oyunculara da övgüler yağdırdı.

Performansıyla göz dolduran genç kaleci ile maça ilk 11'de başlayan sol bek oyuncusu 21 yaşındaki Faruk Can Genç'e, yerel gazetelerin yanı sıra sosyal medyada pek çok takipçi de övgü dolu yorumlarda bulundu.

Karadeniz Gazetesi, "Başakşehir'i İstanbul'da devirdik. Sıra sende Fener, İstanbul Yusuf Yusuf", Günebakış Gazetesi, "Kim tutar seni Trabzonum", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Siz gidin ağabeyiniz gelsin", Taka Gazetesi de "Başakşehir'i deviren Fırtına, zirve yarışındaki iddiasını sürdürüyor; Baykuş da Avcı'dan kaçamadı" başlıklarını kullandı.

YORUMLAR 33
  • TürkMücahid 3 yıl önce Şikayet Et
    bu oyunu oynar ve ugurcan, wakeme dönmez ise FB farklı yener !!! (21/02/21)
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    48 yıldır mücadele ediyoz uzun zamandır şampiyon olmadık bu sevdadan aşktan vazgeçmedik her ne olursan asla vazgeçmecigiz her yenilgiden sonra İstanbul takımlari gibi sağa sola saldirmadik boynumuzu büktük sahadan çıktık.
    Cevapla
  • Mehmet keser01 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul medyası bu manşetler sana kapak olsun
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor 5 mağlubiyeti İstanbul takımlarından aldı, 2 sini geri aldı, kısmet ise FB, kasımpaşa, gs de geri aldı mı ödemiş olacak. Ancak tedbirli olmak lazım, sinirlere hakimiyet gerek, tüm umudumuz göztepe, 5 kart sınırında olan topçuları var FB nin, nasip demişler.
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    tarih tekerrurden ibaret bunu en iyi trabzonlular bilir sabredin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle