Trabzonspor'dan çok sert Bakasetas açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Anastasios Bakasetas'a yöneltilen soruya ilişkin açıklama yaparak tepki gösterdi.

Trabzonspor'dan çok sert Bakasetas açıklaması
Trabzonspor'dan çok sert Bakasetas açıklaması
GİRİŞ 12.02.2021 11:48 GÜNCELLEME 12.02.2021 11:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, tesislerde dün gerçekleştirilen basın toplantısında Anastasios Bakasetas'a yerel bir gazete muhabirinin "ırkçı" yaklaşımla yönelttiği sorunun, gazeteciliğin ahlaki ve etik değerleriyle asla bağdaşmadığı vurgulandı.

"Kulübümüz, bu tür ırkçı ve nefreti körükleyecek hareketlere her zaman karşı durmuş, futbolun evrensel anlamdaki birleştirici gücünü her zaman savunmuş, gerek UEFA gerekse FIFA'nın ırkçılığa yönelik 'saygı' duruşunu vazgeçilmez bir ilke haline getirmiştir." ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öncelikle futbolcumuza yönelik 'ırkçı' bir soruyla güzel oyunu kirletmeyi amaçlayan bu provokasyon girişimini şiddetle kınadığımızı belirtirken, söz konusu gazetenin kulübümüzün akreditasyon alanlarına girişinin iptal edildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Mümin 3 yıl önce Şikayet Et
    Irk, dil, din vs gibi her türlü ayrımcılık yüce dinimiz İslam ile bağdaşmaz, dinimize sımsıkı sarılırsak bu tür davranışlardan uzak dururuz. Vesselam
    Cevapla
  • Yahya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu soran arkadaş cehaletiniz kurbanı Irda yorumlarda chp zihniyeti falan bu ülkede ırkçı ayrıştıran zihniyet varken ne alaka Tecrubeli uzman gazeteciler varken yerel basında maalesef dar zihniyetli arkadaşlar mevcut
    Cevapla
  • Õzer alganer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu soru soran gazeteci kesinlikle trapsonspor düşmanidir
    Cevapla
  • M Savaş Ozguven 3 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık insanlık düşmanlığıdır,trabzonlu değilim ama klübü bu kararında destekliyorum.
    Cevapla
  • Uğur 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporu artık rahat bırakın. Bu oyuncu şu anda türkiyedeki en iyi on numarası Bakesetası trabzondan koparmayı hedefleyen bir zihniyet var ve harekete geçmiş gözüküyor. Kulübümüzün yöneticileri lütfen dikkat.
    Cevapla
  • gagit 3 yıl önce Şikayet Et
    rize spor içinde haber yazmışlardı.çık tepki aldı.rizelileri trabzona düşman etmişti.çok direndiler ama tepkiler dinmeyince provakasyonu yapanın işine son verdiler.bu gazete müsvettesi alınmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle