Trabzonspor'un kasasına giren dev rakam!

Trabzonspor, adım adım zirveye yerleşme hesapları yaparken, bordo-mavililer 90 günlük Avcı, döneminde ise kasasına 35 Milyon TL'ye yakın bir rakam soktu.

Trabzonspor'un kasasına giren dev rakam!
Trabzonspor'un kasasına giren dev rakam!
GİRİŞ 09.02.2021 12:47 GÜNCELLEME 09.02.2021 12:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına gelişiyle birlikte duraklama dönemini geride bırakıp yükselişini sürdüren Trabzonspor, adım adım zirveye yerleşme hesapları yaparken, bordo-mavililer 90 günlük Avcı, döneminde ise kasasına 35 Milyon TL'ye yakın bir rakam soktu.

Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde hem sportif hem de mali olarak yükselişini sürdürüyor. Ligin ilk 8. haftasında yaşanan tarihi çöküşün ardından, Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle duraklama dönemini geride bırakan Karadeniz ekibi yükselişini sürdürüyor. 17 sırada 6 puanla emanet aldığı takımla çıktığı 15 lig maçında 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak zirveye çıkaran deneyimli teknik adam 48 puanla aynı puana sahip Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile puan farkını 6'ya indirdi. Takımın özgüveni yerini gelirken camiada ise moraller yükseldi.

90 günlük sportif ve mali başarı

Trabzonspor'da göreve başladığı ilk günlerde , 'Sabır değil zaman istiyorum' diyen Abdullah Avcı, zamanı da kullanmada Karadeniz ekibini 90 günlük görev süresinde zirveye taşıdı. 10 Kasım 2020'de Trabzonspor'un başına geçen 22 Kasım Pazar günü de bordo-mavili takımın başında ilk resmi maçına çıkan tecrübeli teknik adam , Süper Kupa Şampiyonluğu ve Süper Lig'de alınan galibiyetlerle birlikte Karadeniz ekibine sportif katkının yanında ekonomik olarak da büyük bir katkı sağladı. Trabzonspor, Avcı'nın gelişinden sonra elde edilen sportif başarılarla kasasına 35 Milyon TL gibi bir rakam soktu.

24 günde 7 maç

Trabzonspor, Süper Lig ve Süper Kupa Finali olmak üzere 24 günde 7 maça çıktı. 6 Ocak'ta evinde oynadığı Göztepe maçını 1-0 kazanan Karadeniz ekibi, söz konusu maçın ardından 18. haftayı bay geçirdi. Bordo-mavililer, 16 Ocak'ta Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, 19 Ocak'ta evinde Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Karadeniz ekibi, deplasmanda 23 Ocak'ta Gençlerbirliği, 27 Ocak'ta ise Süper Kupa Finali'nde Medipol Başakşehir'i ve 31 Ocak'ta ise yine ligde dış sahada Beşiktaş 2-1'lık skorlarla geçmeyi başardı. Yukatel Denizlispor'u 1-0'la geçen Trabzonspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti.

YORUMLAR 12
  • Şaban Şentürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın size isbat trabzonspor! Yani bir takım seri galibiyetler alabiliyormuş değilmi? 2010.2011 yılinda ŞAMPİYON olan FENERBAHÇE. Sahanizda o yıl kaç puan kimlere verdiniz onun sorgusunu YAPIN?? 2011 ŞAMPİYON FENERBAHÇE....
    Cevapla
  • Firtina6161 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında çok doğru söylediniz ikinci devre ilk üç İç saha maçımızda toplam 6 puan çöpe atttık kesinlikle doğru.Beni tek rahatsız eden aslında belkide ihtiyacınız olmadığı halde bazı takımları ayar yapıp kazanmanız ozamanki başkanınız aziz bey alışık böyle şeylere huylu huyundan vazgeçmez
    Cevapla
  • Mehmet Turhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş aziz yıldırım olsun ekşioğlu olsun mosğuroğlu birde atlı vardı yöneciler falan hepsi itiraf etti şike yaptığını tamam kupa sizde ama tarih bizim şampiyonluğumuzu yazdı şampiyonlar şamyonlar ligine gider
    Cevapla
  • Laz kızı 3 yıl önce Şikayet Et
    He he kendini kandırmaya devam
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    1. Fenerbahçe'nin serisi 18 de 17 idi. Bunu Trabzonspor gerçekleştirsin onun da şike yaptığına kesin inanırım. 2. Trabzonspor'da hem teknik kadronun değişmesi hem yeni transferlerin uyumu bu seriyi getirdi. 2011 Fenerbahçesinde böyle köklü değişiklikler olmadığı gibi çaresizlikten soyunma odası ağlamalarını da unutmuyoruz. 3. O günün Trabzonspor'unun kalitesi ve uyumu eşdeğerinde bugün takım yok. Bugün ki kadro kalitesizliklerine bakarak her hangi bir takımın başarıda önüne geçmek hiçbir takım için süpriz olmaz.
    Cevapla
  • Yasir gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Hehehe Messiyi alırlar artık.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Fazla sevinmeyin, yakinda Fenerbahce transfer edecek Abdullah Hocayi. Siz onu zaten istemiyordunuz.
    Cevapla
  • Mevlüt 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bu sene şampiyon oluruz da bu şampiyonluk hasreti artık biter.
    Cevapla
  • USTA 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah AVCI' ya helal olsun takıma gelmeden önce önyargımız vardı ama şimdi gerçekten kendini kanıtladı tebrikler TARABZON SPORUMA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle