Joao Pereira'nın sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor Kulübü, Portekizli futbolcu Joao Pereira'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

Joao Pereira'nın sözleşmesi feshedildi
Joao Pereira'nın sözleşmesi feshedildi
GİRİŞ 25.01.2021 16:06 GÜNCELLEME 25.01.2021 16:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da 3,5 yıldır futbol oynayan ve son dönemde kaptanlık görevini üstlenen Joao Pereira ile karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından kendisine teşekkür plaketi verildi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcumuz Joao Pereira'nın, 01.06.2020 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan fesih anlaşmasına istinaden, oyuncunun sezon sonuna kadar olan hak edişleri, ay bazında, kulübümüz tarafından ödenecektir."

Teşekkür plaketi verildi

Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Joao Pereira’ya, kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Pereira’ya plaketi takdim eden bordo-mavili kulübün genel sekreteri Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, "Kulübümüze verdiğin hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Saha içinde ve saha dışındaki duruşunla, futbolcularımıza örnek oldun. Tüm emeklerin için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Sağıroğlu, Pereira’ya oğlu Gabriel adına hazırlanan 47 numaralı bordo-mavili forma ve eşi Natacha Esmail için Trabzon’a özgü telkari hediye etti.

YORUMLAR 7
  • Tsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoca neden istemedi anlamadım. Hoca başarılı perera gider. En kotu iyi bir yedek olurdu. Zaten parasını verecen. Yinede hoca kazandıkça doğru yapıyordur.
    Cevapla
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanın birinde de takımı şampiyon yapacağım diye gelen akıllının biri; Şota ve Arçhil'i takımda düşünmeyip göndermişti. Çoook ararsınız...
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    yazik ya. Kimse Trabzonspor haberlerine yorum yazmiyor. TS liler Fenerbahce haberlerine yorum yaziyor. Hadi ben bi yorum birakayimda bos durmasin buralar.
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş pereira gibi oyuncuyu bu şekilde elden çıkarmak kabul edilemez. Yerine oynattığınız adamlar pereira'dan daha mı iyi sanki
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun böyle bir futbolcusuydu var mıydı.Adini unutmuşuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle