Abdullah Avcı: Pereira bundan sonra bizimle olmayacak

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 2-1 kazanılan Gençlerbirliği mücadelesini değerlendirdi.

Abdullah Avcı: Pereira bundan sonra bizimle olmayacak
Abdullah Avcı: Pereira bundan sonra bizimle olmayacak
GİRİŞ 23.01.2021 18:48 GÜNCELLEME 23.01.2021 19:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Portekizli savunma oyuncusu Joao Pereira'nın bundan sonra takımda yer almayacağını duyurdu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde: 

"Şu anda durumumuz iyi. Oyun gelişiyor. Kronik yorgunluklar var. Bazı şeyler kolay değil. Herkes bu güzel oyun için bu fedakarlıkları yapıyor. Artık günleri karıştırdık. Pazar günü zannediyoruz, çarşambaymış! Oyun ve oyuncu olarak eksiklerimiz var. Yeterli değiliz. Ama üzerine koyarak gitmek ve özellikle bugün kazanmak çok önemliydi. Son 10 dakika rakibe inisiyatif vermemeliydik. Daha basit oynamalıydık. Evet, zemin kötü ama skoru almışsınız. 

Kulübemiz de istekli. Bu aile ortamı çok önemli. Nefes almadan devam ediyoruz. Şehrin bize hissettirdiklri için teşekkür ediyorum. Dinlenmeden, bu maçın 3 puanına sevinemeden devam edeceğiz. 

Çok eksiğimiz var. Trabzonspor her zaman yukarıya oynar. Hem günü hem 6 ay sonrasını düşünerek oynamamız lazım. Her mevkiye ihtiyaç var ama elimizdeki oyuncuların da değerini bilmemiz lazım. Kendi toprağımıza da bakmamız lazım. Geçtiğimiz yıllarda çok büyük marka olan oyuncular geldi ve kulübe maddi anlamda büyük zararlar verdiler. 

"Pereira bundan sonra bizimle olmayacak"

"Pereira konusunda bu kadar konuşulması yerine Serkan'ın yaptıklarının konuşulmasını isterdim. Ben seçeneklerimi sundum ona. O bu şekilde bir tercih yaptı. Saygı duyarım. Bundan sonra bizimle olmayacak. Artık süreç onunla yönetim arasında gidecek. Ona başarılar diliyorum kariyerinde..."

 

BASIN TOPLANTISI

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yendikleri maçta oyuncularına performansları için teşekkür etti.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, geldikleri günden bu yana takımı geliştirecek çalışmalar yaptıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Trabzonspor arması her zaman yukarı oynar ve kazanmak zorundasın. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Gelişirken maç kazanıyoruz. 12 maç 8 galibiyet. Her galibiyetten sonra öz güvenimiz daha da gelişiyor. Kalecimiz, kaptanımız Uğurcan bize güven veriyor. Savunma bloğu çok iyi oynuyor. Ön tarafımız aynı şekilde. Yeterli mi, değil. Hem oyun hem de oyuncu olarak üzerine koymamız lazım. Mevcut oyuncu grubundan memnunum. Trabzon şehrinin ve taraftarının bize verdiği enerjiyi hissediyoruz. Taraftarımıza armağan olsun. İlk devre bitti ama ara yok. Dünyanın da ülkemizden de yaşadığı sağlık durumunda futbol insanları ayakta tutuyor. Günleri karıştırdık artık. Bazen eleştirirken lütfen hırpalamadan eleştiriyi ortaya koysunlar. İnsanlar bu durumda oyunu seyrederken, onlara doğru örnek olalım."

Medipol Başakşehir'le oynayacakları Süper Kupa maçına da değinen Avcı, "Süper Kupa, daha önce Cumhurbaşkanlığı Kupası adı altındaydı. Trabzonspor'un bu kupaları çok. Umarım bunlardan birine bende başında olarak sahip olurum. Güzel maç olur. Ligin iyi takımlarından biriyle oynayacağız." yorumunu yaptı.

Transfer sorularını da yanıtlayan Avcı, "Oyun felsefemize uygun, oyuncu profillerinin tespitlerini yapıyoruz. Trabzonspor takımı her zaman hedefe oynar. Verimli topraklarından da oyuncu kullanacak. Bazı yerlerde hiç alternatifim yok. Abdulkadir Ömür, Türk futbolunun en iyi oyuncularından birisi, kadromuzda alternatifsizdi. Onu da kaybettik. Trabzonspor'un kasasını da düşünerek hareket edeceğiz. Kalitemizi artıracak oyuncu grubuna ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • AlperTs 3 yıl önce Şikayet Et
    pereira süper futbolcu ama takımda hickimse TRABZONSPOR dan büyük değil bu takımdan kimler geldi geçti
    Cevapla
  • Ts61 3 yıl önce Şikayet Et
    Pereiraya Adìlik yapma Sayin Avci sen yokken o vardi herzaman iyidi
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocamiz ne diyorsa o olur kararına saygı duyalım kimse karışmasın Abdullah hoca geldi çok şükür keyfimiz yerine geldi.
    Cevapla
  • Yetkin gözcü 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avci! insan hak etmedigi parayi aliyorsa hirsiz degilmi sizce
    Cevapla
  • Rizeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok daha neler ronaldinho
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle