Abdülkadir Ömür depremi! Dönüş tarihi...

Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün ayağında kırık tespit edildiği ve en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Abdülkadir Ömür depremi! Dönüş tarihi...
Abdülkadir Ömür depremi! Dönüş tarihi...
GİRİŞ 20.01.2021 13:59 GÜNCELLEME 20.01.2021 15:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür şoku yaşanıyor. Bordo mavililerin, İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkadir Ömür'den kötü haber geldi.

Ayağında kırık tespit edilen 21 yaşındaki futbolcu, en az 3 ay sahalardan uzak kalacak.

YORUMLAR 7
  • Puktuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu isi bu hale getirdn mhk kurumu malesef yetersizler emir vakiler. Kendini atan ve harbi sakatlayan mesala bjk macinda adam sanki kafes dögüsü yapiyor bunlara taviz vermemeli
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    adam öyle bir giriyorki,garantili.kurtulma şansı yok.hakem Trabzon tetikçisi.futbol iğrenç bir hale geldi.inşallah Trabzon insanı adalet sağlamaya kalkmaz.
    Cevapla
  • veysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Çocuğa Nazar değiyor bence Allah beterınden korusun Futbolculuğu bır yana insanlığıda cok ıyı durüst güler yüzlu efendı ve ahlaklı bır cocuk ınşallah daha ıyı donecek
    Cevapla
  • Tonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ayağını kırdı birde topu gösteriyor. Tabi topa müdahale edince adamı sakatlama değil öldürebilirsinde. Bir insanın kariyerinle hayatınla oynamak bu kadar basit olmamalı.
    Cevapla
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet böyle kasıtsız,iyi niyetli,savunma amaçlı ayrıca direk topa olan topun yönünü degistiren ve rakibe hiç teması olmayan asla faul olmayan hareketler zaten dünyanin hiçbiryerinde olmaz. Yazıktır, günahtır. Ömer Alinin günahını aliyorsunuz...Sözün bittiği yer...
    Cevapla
  • osman42kny 3 yıl önce Şikayet Et
    Topu göstermesine de gerek yok.Pozisyonda faul bile yok.bu konularda trabzon camiası kimseyi suçlamasın Türk futbol tarihinde bu konuda en çok sabıkası olan kulup trabzonspor malesef.Abdülkadir inşallah en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı olarak sahalara döner.
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazikki bizde futbol oynanmıyor, kasaplık yapılıyor. Özil içinde endişeliyim vallaha. Kendine dikkat etmesi lazım. Mahalle futbolu gibi top nerde herkes hurraa orada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle