Trabzonspor 3 milyon Euro'yu reddetti

Trabzonspor yönetimi, Portekizli stoper Edgar Ie hakkındaki kararını verdi. Fransız ekibi Saint- Etienne'in ısrarla kadrosuna katmak istediği oyuncuyu bordo- mavililer, kesinlikle satmama görüşünde birleşti.

Trabzonspor 3 milyon Euro'yu reddetti
Trabzonspor 3 milyon Euro'yu reddetti
GİRİŞ 13.01.2021 15:29 GÜNCELLEME 13.01.2021 15:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçen sezonu Feyenoord'da kiralık geçiren Edgar, bu sezon ise performansı ile beğeni topladı. Daha önce Fransa'da Lille ve Nantes formaları da giyen 26 yaşındaki stoper için Saint-Etienne devreye girerken, 3 milyon Euro'luk teklifle masaya oturmak istedi.

BİLAL'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Ancak bordo-mavili yönetim, oyuncuyu devre arasında satmayı düşünmezken, pazarlık için Trabzon'a gelen menajere de "Sezon sonu görüşelim" yanıtı verildi. Öte yandan Trabzonspor, kadro dışı bıraktığı Bilal Başacıkoğlu'nun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiğini ve oyuncuya herhangi bir tazminat ödenmeyeceğini açıkladı. 25 yaşındaki kanat forvet, geçen sezonun devre arasında bedelsiz olarak kadroya katılmıştı.

YORUMLAR 4
  • Objektif TS 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz iyi misiniz? Edgar kesinlikle satılmamalı, takım da 4-5 tane iyi oyuncu var, iyi onları da gönderin kimse kalmasın tam futbolcular birbirine uyum yakalamaya başlamışken...O kadar faydasız oyunculara bol keseden para dağıttınız şimdi Edgarı teklifini değerlenirmeye kalkıyorsunuz. Lig uzun maraton sakatlığı var hastalığı var. Zirve şampiyonluk gibi hedefleriniz var ise stoper olarak Hugo, Edgar ve Huseiini kesinlikle kalmalı. Aklınızı başınıza alın düzgün yöneticilik yapın lütfen !!!
    Cevapla
  • 9.Köyün Delisi 3 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon Euro bu dar zamanda iyi para , Hüseyin Türkmen den çok daha iyi değil ayrıca Hoseini var ve tek kulvarda devam edeceğiz.. demem o ki Hüseyin i yollamak yerine 3 milyon a Edgar ı satın orta sahaya kesici ve ofansif direk oynayacak iki adam alın eyyyy yönetim.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok biliyorsun, böyle bir ikili (Hugo-Edgar) bozulur mu.
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Paranın yarısını Lille alacak sözleşmesi böyleymiş. Trabzonspor 1.5 milyon için oturmuş defansı bozmaz diyorum.
    Cevapla