Afobe: Sörloth ile kendimi kıyaslamadım!

Trabzonsporlu futbolcu Benik Afobe, bordo-mavili takımda Sörloth ile kendisinin karşılaştırılmaması gerektiğini ifade etti.

Afobe: Sörloth ile kendimi kıyaslamadım!
Afobe: Sörloth ile kendimi kıyaslamadım!
GİRİŞ 10.12.2020 16:22 GÜNCELLEME 10.12.2020 16:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonsporlu futbolcu Benik Afobe, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Türkiye liginin bilinenin aksine çok zorlu bir lig olduğunu ifade eden Afobe, "Türkiye Ligi'nin insanların düşündüklerinin aksine daha zorlu ve önemli bir lig olduğunu düşünüyorum. Hayat zaten adil değil, biz de futbolun adil olması için çalışıyoruz. Maçı hakemlere bırakmadan kendimiz kazanmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Kulüpte harika insanlar var, benim arkamda duruyor"

 

 

Trabzonspor'un sezon sonunda çok daha iyi bir noktada olacağını vurgulayan Afobe, "Kulüpte harika insanlar var, benim arkamda duruyor. Şu ana kadar sadece 3 gole katkı sağlayabildim ama daha fazlasını yapabileceğini biliyorum. Daha yeni yeni takım arkadaşlarımla adapte oluyorum ama sezon sonu geldiği zaman farklı bir noktada olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

"Sörloth ile kendimi kıyaslamadım"

Kendisini Sörloth ile karşılaştırmadığının altını çizen Afobe, "Kendimi kimseyle karşılaştırmıyorum, buraya geldiğim zaman Sörloth ile kendimi kıyaslamadım. Maçlar bittiği zaman eve gidiyorum ve maçları izliyorum, kendi ve arkadaşlarımın analizini yapıyorum. Her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Bu takımdan sadece Sörloth ayrılmadı, 5-6 isim daha ayrıldı ve taraftarlarımızın da bunu bilmesi gerekiyor. Yeni bir takımımız ve takımdaki herkes ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • memo 3 yıl önce Şikayet Et
    kıyaslanman mümkün değilde ondan herhalde..
    Cevapla