Trabzonspor'da hoca adayları

Ligde ilk 7 haftada istediği sonuçları alamayan ve Eddie Newton'la yollarını ayıran Trabzonspor’da tek gündem teknik direktör konusu oldu.

Trabzonspor'da hoca adayları
Trabzonspor'da hoca adayları
GİRİŞ 04.11.2020 19:14 GÜNCELLEME 04.11.2020 20:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Eddie Newton'la yollarını ayıran Trabzonspor'da hoca arayışı devam ediyor.

 

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu öncelikli olarak uzun vadeli bir projenin altına imza atarak bordo-mavili camiaya özlediği başarıları yaşatmak istiyor. Yönetim ile son üç günden bu yana adayları tek tek masaya yatıran ve bizzat temaslarda da bulunan Ağaoğlu en geç Perşembe gününe kadar bu konuyu çözmek istiyor.

 

 

 

ABDULLAH AVCI

Trabzonspor Yönetimi, Abdullah Avcı ile kısa bir süre önce görüşme yapmış ancak Avcı'nın talep ettiği sözleşme süresi ve transfer planlamasından dolayı masadan kalkmıştı. Taraflar arasında tıkanan görüşmeler bugün itibariyle yeniden başladı.

GÖRÜŞME YAPILDI

Bordo-mavili yönetiminin büyük bölümü, takımın Abdullah Avcı'ya emanet edilmesi görüşünde birleşirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu konudaki kararı bekleniyordu. Başkan Ağaoğlu'nun da onay vermesinin ardından İstanbul'da bulunan yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı zirvede anlaşma çerçevesinde bütün detaylar masaya yatırıldı. Yapılacak olan sözleşmenin süresi, yönetimin kendisinden beklentisi görüşüldü
 

HER ŞEY KONUŞULDU

Ayrıca takımdaki oyuncu yapısı, teknik ekibin yapılanması, tesislerdeki çalışma alanlarında uyulması gereken kurallar da dahil olmak üzere bütün detaylar 57 yaşındaki hocayla konuşuldu. Henüz el sıkışamayan tarafların bugün tekrar bir araya gelerek tüm konuları masaya yatırması ve anlaşmaya resmiyet kazandırması bekleniyor.

 

TAMER TUNA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Tamer Tuna ile bizzat görüştü ve sözleşme süresi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Ağaoğlu, Avcı olmazsa Tuna konusunda ısrarcı; dolayısıyla Avcı'nın Antalyaspor ile yaptığı görüşmelerden alacağı sonuç süreçte belirleyici olacak.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mustafa Reşit Akçay'a soğuk bakıyor ancak bordo-mavili yönetimden bazı isimler, Ağaoğlu'na Akçay konusunda baskı yapıyor. Akçay, "Seve seve kabul ederim ama Trabzon'dan bana bir teklif gelmedi" diyor.

 

SAMET AYBABA

Daha önce de Trabzonspor'da çalışan Samet Aybaba, bordo-mavili yönetimin gündemine geldi ancak başkan Ağaoğlu, tıpkı Fatih Tekke'de olduğu gibi Aybaba ismine de veto etti.

SHOTA

Trabzonspor Yönetimi'nin gündemine gelen isimlerden biri de Shota. Phakthor'da oldukça başarılı bir dönem geçiren Shota, takımından ayrılmak istemiyor ancak Trabzonspor Yönetimi "ısrarcı tavrını" ortaya koyarsa Gürcü teknik adam süpriz bir şekilde yeniden Karadeniz'in yolunu tutabilir.

FATİH TEKKE

İstanbulspor'da görev yapan Fatih Tekke, Trabzonspor Yönetimi'nin masasında duran isimlerden biri ancak başkan Ağaoğlu, Tekke'nin henüz Trabzonspor için yeterli olmadığına inanıyor.

YORUMLAR 14
  • aLp 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu bütün alternatifler içinn tek işe yaramayan avcıyı getirirse (diğerlerinden herhangi biri en doğru seçim olur). Avcıyı hava alanından geri göndermeyen taraftara avcı müsyehaktır...
    Cevapla
  • hakk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ts a tek bir hoca gerek oda yerli ve ozbe oz ts olmasi lazim icinden birtanesini getirsinler artik benmi isim vereyim yani hepsi hazirda bekliyorlar avci olmaz en iyisi şenol hocaya sorsun lar
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu kimin sözünü dinliyor Ünal hocayı kovduranlar şimdi başka oyun peşinde. Avcı gelirse yazıklar olsun. Fazla para harcamayacağım diye kofti transfer yap şimdi paraları Avcı ya yatır.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp olarak intihar etmek için en doğru yöntem A.avcı.başkaları o yöntemi deneyince heşeye rağmen yaşamanın güzel olduğuna karar verdi.
    Cevapla
  • Çepni 3 yıl önce Şikayet Et
    Kininizde boğulanlardan olmayın lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle